Strážníci ohlídají letošní Slavnosti svobody

Město Plzeň bude od pátku až do pondělí patřit Slavnostem svobody, které připomenou osvobození města americkou a belgickou armádou.

Cílená propagace v Plzni

 K zajištění klidného a nerušeného průběhu tak významné akce zrealizuje městská policie rozsáhlé bezpečnostní opatření, v rámci něhož posílí dohled nad veřejným pořádkem a bezpečností na místech konání oslav a jejich okolí. Pod zvýšeným dohledem strážníků budou tradičně vojenské kempy a tábory. Během vzpomínkových aktů budou strážníci plnit i ceremoniální úkony.

Slavnosti svobody nabízí bohatý program, kterého se každoročně zúčastní tisíce návštěvníků. Strážníci budou působit svou přítomností zároveň preventivně především proti možným kapesním krádežím. Městská policie v této souvislosti všem doporučuje, aby při návštěvě akcí měli své věci pod neustálou kontrolou.

Městská policie se bude také podílet na dopravních opatřeních. Na zajištění průjezdu nedělního konvoje vojensko-historických vozidel městem budou úzce spolupracovat s dopravními policisty, fyzicky budou přítomni po celé trase a spolu dohlédnou na bezproblémový dojezd kolony do centra na náměstí Republiky.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka