Světová výstava PRAGA 2018 se blíží, přijďte se podívat na modrého Mauritia!

Doporučujeme vám Světovou výstavu PRAGA 2018 jako tip na zajímavý na výlet. Koná se 15. – 18. srpna 2018

Cílená propagace v Plzni

Vstupenky na Světovou výstavu PRAGA 2018 – přijďte se podívat na modrého Mauritia!

Pohodlný nákup vstupenek pro návštěvníky Světové výstavy poštovních známek PRAGA 2018 (15. – 18. srpna 2018) je nabízen v síti prodejních míst TICKETPORTAL.

Prodej vstupenek

  1. Vstupenky na výstavu PRAGA 2018 je možné zakoupit přes aplikaci Ticketportalu na webu: https://www.praga2018.cz/nakup_vstupenek/

  2. Druhou možností je osobně na více než 800 prodejních místech v celé České republice, jejichž seznam najdete na www.ticketportal.cz/SellingPlaces/ .

  3. A konečně třetí je zakoupení a zaplacení vstupenky na webu www.ticketportal.cz. To je dostupné i pro zahraniční návštěvníky výstavy, stránka je vedena v českém a anglickém jazyce.

Prostřednictvím internetu lze zakoupit maximálně 6 vstupenek. Vyšší počet lze objednat e-mailem na rezervace@ticketportal.cz, kde Vám firma zarezervuje libovolný počet vstupenek a po zaplacení Vám je zašle poštou.

Oba tyto způsoby zakoupení vstupenek jsou rychlejší a pohodlnější než stát ve frontě před pokladnou na výstavě, a navíc Vám umožní vstupenku si zakoupit kdykoli podle Vašich časových možností – třeba hned teď! Vzhledem k omezeným prostorám kongresového centra hotelu Clarion (Freyova 33, Praha 9), kde se bude hlavní část výstavy konat, bude přímo v Clarionu v prodeji jen omezený počet jednorázových vstupenek za cenu 400 Kč, který je navíc pro každý z výstavních dnů limitován! Proto doporučujeme zakoupení vstupenky předem a za nižší cenu na prodejních místech Ticketportal nebo na jeho webu.

Jaké vstupenky na výstavu PRAGA 2018 jsou nabízeny v předprodeji?

  • Zvýhodněná jednorázová vstupenka na konkrétní den Kč 300 (pro mládež do 16 let jen 50 Kč)

  • Permanentní vstupenka na celou dobu výstavy Kč 1000.

  • Volný vstup na výstavu mají řádní členové Svazu českých filatelistů, a to po předložení členského průkazu SČF s vylepenou členskou známkou na rok 2018 (podrobnosti níže), a dále pracovníci České pošty, s.p., po předložení platného služebního průkazu.

  • Předplatitelé časopisů Filatelie a Merkur Revue pro rok 2018 obdrží v červencovém čísle zdarma zvláštní pozvánku opravňující k volnému vstupu na výstavu v konkrétní výstavní den.

Členové SČF si mohou vyzvednout jednu volnou jednorázovou vstupenku v době konání výstavy přímo v hotelu Clarion, ve stánku před vstupem na výstavu, proti předložení svého členského průkazu s vylepenou členskou známkou na rok 2018 (v hodnotě Kč 250), do nějž jim bude otištěno razítko stvrzující tuto skutečnost. Tato výhoda platí i pro nové členy, kteří vstoupí do SČF do dne, kdy chtějí navštívit výstavu – každý tak má možnost stát se organizovaným filatelistou a čerpat členské výhody! Více informací o vstupu do SČF na tel. 222 541 395, email: sekretariat@informace-scf.cz, www.informace-scf.cz, nebo v nejbližším Klubu filatelistů. Do SČF lze vstoupit i přímo na výstavě!

Vstupenka na výstavu PRAGA 2018 (i s odtrženým kuponem) po dobu výstavy platí i pro volný vstup do Poštovního muzea v Praze (Nové Mlýny 2, Praha 1) a opravňuje k získání 50% slevy na vstupné do Muzea Mucha (Panská 7, Praha 1). Vstup na veletrh EXPO (U Sluncové 14, Praha 8) bude volný.

Zdroj: https://www.praga2018.cz/vstupenky-svetovou-vystavu-praga-2018/

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 07.08.2018 11:52



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka