Test rozvozu pizzy v Plzni

Jak rychle vám dokáže přivézt plzeňská pizzerie pizzu? Dodrží testovaná pizzerie slib a dovezou teplou pizzu do centra města do hodiny? Přečtěte si výsledek testu!

Cílená propagace v Plzni

Jak rychle dokáže pizzerie v Plzni přivézt pizzu?

Tuto otázku vám snadno zodpoví náš redakční test. Dnes (10.března 2015) jsme vyzkoušeli telefonickou objednávku pizzy, kterou jsme si vybrali na stránkách www.plzenskapizza.cz. Telefonát se uskutečnil ve 12:11 až 12:15 hodin.

Objednali jsme si do redakce tři pizzy:  jednu standardní PEPERONI (sýr, rajčatové pyré, feferony, paprika, olivy, cibule, salám), jednu SOFIA (sýr, rajčatové pyré, žampióny, šunka, artyčoky, olivy) a jednu Gargano bez sýra (rajčatové pyré, anglická slanina, žampióny, klobása).  Všechny pizzy jsme si vybrali na přehledné stránce Nabídka pizzy s rozvozem po Plzni zdarma.

Změřili jsme čas rozvozu pizzy

Pizzu jsme si objednali ve 12 :15 minut. Příjemný ženský hlas nás ujistil, že do hodinky budeme mít pizzu v Měšťanské besedě a že nám ještě zavolá kolega, který pizzu rozváží. Ve 12:57 hodin rozvozce pizzy z plzeňské pizzerie Antica zavolal a potvrdil, že si můžeme sejít dolů do recepce pro pizzu. Pizzu jsme vyzvedli a zaplatili. Rozvoz pizzy účtován nebyl, je tedy skutečně zdarma, jak je uvedeno na webu www.plzenskapizza.cz. Doručení pizzy trvalo od objednávky do převzetí 42 minut.

Pizza byla po doručení teplá a s kolegy jsme si pochutnali každý na své oblíbené variantě.

Pizzerii Antica doporučuji!

Kontakt na pizzerii a pension Antica

adresa: Prokopova 34 , 301 15 Plzeň

telefon: +420 377 222 228

e-mail: info@pension-antica.cz

web pro objednání pizzy: www.plzenskapizza.cz (rozvoz pizzy v Plzni zdarma)

firemní stránky: www.pension-antica.cz (Ubytování v Plzni)

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 10.03.2015 14:32




11 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka