Tip na elektro prodejnu v Klatovech

Hledáte osvědčenou kamennou prodejnu spotřební elektroniky v Klatovech nebo sháníte e-shop s elektronikou a domácími spotřebiči s odběrným místem v Klatovech? Doporučujeme vám Elektro Efekt Klatovy!

Jarní servisní akce AUTO CB

Sháníte pračky, sušičky, lednice, myčky, televize a další elektroniku do domácnosti?

Pokud hledáte spolehlivý eshop s elektronikou nebo tradiční kamennou prodejnu elektra, máme pro vás užitečný tip!  Navštivte firmu ELEKTRO EFEKT v Klatovech, která provozuje elektro prodejnu se showroomem a také e-shop s veškerou elektronikou pro vaši domácnost. Najdete zde ledničky, myčky nádobí, pračky, mrazáky, sporáky, vestavné spotřebiče, chytré televize, vysavače, kulmy, mikrovlnné trouby, žehličky, ventilátory, kávovary, notebooky, kuchyňské roboty, váhy, mixéry, varné konvice, fritézy a další elektroniku.

Záruční i pozáruční servis

Na prodávané zboží jako jsou pračky, myčky nádobí, sušičky, vestavné spotřebiče, ledničky, chladničky, televize, kontaktní grily a na další spotřební elektroniku zajišťuje firma Elektro Efekt v Klatovech záruční i pozáruční servis. Nabízí také montáž satelitní techniky a odborné poradenství.

Jeden tip za všechny: kvalitní pračky se zárukou na 5let!

V internetovém a kamenném obchodě Elektro Efekt (v Klatovech vedle OD Kaufland) najdete mnoho oblíbených značek spotřebičů do domácnosti. Za zvláštní zmínku stojí značky Phlico. Ptáte se proč? Špičkové pračky značky Philco mají prodlouženou záruku na 5 let a můžete si je nyní pořídit za akční ceny.

Svěřte jim bez obav jemné prádlo i vlnu!

Díky bubnu s unikátní strukturou povrchu CRYSTAL zajistí pračky značky Philco intenzivní prací účinek a zároveň i extrémně šetrnou péči o všechny druhy textilií. U vybraných modelů je k dispozici i speciální program pro praní vlny s certifikací Woolmark®.

Mluví vaší řečí

S pračkami značky Philco zřady Crown si budete rozumět. Nejvyšší úspornost v energetické třídě A+++, velký přehledný panel v češtině a jednoduché ovládání jistě oceníte.

Jak získáte prodlouženou záruku na 5 let?

  1. Zakoupíte si pračku Philco v e-shopu elektroefekt.cz nebo v kamenné prodejně Elektro Efekt Klatovy

  2. Připravíte si číslo účtenky nebo faktury, modelové číslo pračky a její sériové číslo

  3. Prodlouženou záruku na 5 let získáte zaregistrování výrobku na adrese www.philco.cz/registrace. Na základě registrace získáte certifikát, který Vás opravňuje k uplatnění nároku na bezplatný servis.

Pračky Philco se systémem TwinJet šetří náklady na energie až o 30%

TwinJet je recirkulační systém, jehož výsledkem je úspora spotřeby energií až o 30%. Spotřeba vody klesne o 14%. Funkce Twinjet u praček Philco šetří nejen svůj čas, ale také drahý prací prostředek. Pračky Philco jsou vyhlášené vysokou funkčností a také velice moderním designem, který získal světové ocenění Reddot.

Kontakty na prodejnu elektro v Klatovech:

ELEKTRO EFEKT s.r.o.
Sportovní 783
339 01 Klatovy

Telefon: +420 376 322 653
Mobil: +420 724 824 420
E-mail: info@elektroefekt.cz
E-shop: www.elektroefekt.cz

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka