Tomáš Pitule odchází na střídavý start do Kladna

Tomáš Pitule, pětadvacetiletý útočník HC Škoda Plzeň odchází na střídavý start do týmu Rytíři Kladno. V prvoligovém týmu, kde strávil celou minulou sezónu, se představí již v sobotním utkání s Litoměřicemi.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Pro mě je důležité, abych hrál. Mám za sebou náročnou a kvalitní letní přípravu. Těším se na první ostrý zápas a na to, že budu zase sbírat body. Chci být Kladnu prospěšný stejně jako v minulé sezóně,“ uvedl Tomáš Pitule, který v Kladně v loňské sezóně posbíral 42 (11+31) bodů v 54 zápasech (6 v play off). Po jejím konci se vrátil do Plzně. V prvních čtyřech extraligových utkáních se na led nedostal.

Tomáš Pitule je plzeňský odchovanec, poprvé nakoukl do prvního týmu Plzně v extraligové sezóně 2009/2010. V roce 2012/2013 slavil s Plzní extraligový triumf. 

Nyní má střídavý start je zatím vyřízený do 7. října, pokud bude zájem na obou stranách, je možné střídavý start prodloužit.

Tomáš Pitule ještě pozdraví plzeňské fanoušky před zápasem HC Škoda Plzeň x HC Verva Litvínov zítra, tedy v pátek 25. 9. 2015 v nově vznikající fanzóně za HM Arénou.  


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 24.09.2015 19:53



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka