Toxi tým chytil dalšího dealera, Plzeňák prodával pervitin

Policisté Toxi týmu dopadli dalšího dealera drog. Z prodeje pervitinu obvinili muže, kterého usvědčili z několika desítek případů prodeje této omamné látky.


   Ze spáchání zvlášť závažného zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy byl plzeňskými policisty obviněn 29letý muž z Plzně. Ten byl policisty tak zvaného Toxi týmu po několika měsíční usilovné práci usvědčen z držení a prodeje pervitinu několika osobám.

Obviněný v době od roku 2012 do listopadu tohoto roku svým pravidelným „zákazníkům“, kdy se jednalo především o ženy, prodával a v několika případech zdarma poskytl pervitin. Vždy se jednalo o množství 0,2 až půl gramu za dvě stě až pět set korun. Nejmladším odběratelem byla 23letá žena, nejstarším 37letá Plzeňanka. Největší počet případů prodeje této u nás zakázané návykové látky však byl zjištěn v případě teprve 25letého muže z Domažlicka. Ten od odviněného od února roku 2014 do července tohoto roku v celkem 150 případech koupil tuto drogu vždy v množství jeden gram za jeden tisíc korun.

     Obviněný se mimo to zpovídá i z přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. V bytě, který pachatel užívá, totiž bylo nalezeno a zajištěno celkem 66 gramů sušiny konopí čili marihuany. Tedy omamné a psychotropní látky, která je vedena v České republice v seznamu zakázaných látek.

      Pachateli nyní za toto protiprávní jednání hrozí trest odnětí svobody v délce trvání až deset let.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 19.11.2015 06:09



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka