Turné Xindla X odstartovalo vyprodanými koncerty, do Plzně přijede zahrát 17. a 18. března

Skvělá atmosféra panovala na dlouho dopředu vyprodaných pražských koncertech Xindla X v Lucerna Music Baru (28. 2. a 1. 3.).

Jarní servisní akce AUTO CB

O úvod se postaral talentovaný a úspěšný písničkář Petr Lűftner, poté následoval akustický set starších skladeb, které Xindl X odehrál jen s kytarou nebo s doprovodem perkusí Emila Valacha. Koncert gradoval skladbami z poslední desky Kvadratura záchranného kruhu za doprovodu celé kapely a vyvrcholil největšími hity, při nichž se ke kapele přidal i hostující saxofonista Radek Kašpar.

Ostatně zmiňované album, Xindlovo již páté autorské studiové, získalo v těchto dnech ocenění Zlaté album za prodej.

„Mám dvojnásobnou radost! Lepší začátek turné jsem si ani nemohl přát. Atmosféra byla skvělá a bylo znát, že diváky nové skladby baví stejně jako ty časem prověřené. Už se nemohu dočkat dalších. Samozřejmě mě těší i to, že mám teď další Zlatou desku do sbírky :-)… K tomu všemu ještě dokončujeme klip k další písni z Kvadratury záchranného kruhu a můžu slíbit, že to bude zase něco jiného, než jste v mých předchozích klipech viděli!,“ dodává Xindl X.

Na Xindla X s kapelou a hosty Petrem Lűftnerem a Mirkou Miškechovou se mohou těšit diváci v Brně ve čtvrtek 9. března a kam už zbývá pouze několik posledních vstupenek, v Jindřichově Hradci 11. března, v Plzni 17. a 18. března, v Olomouci 23. března, v Ostravě 24. března a v Pardubicích 31. března, kde se česká část turné uzavře.

Zastávky turné NOVÝ SONGY S KAPELOU & STARÝ FLÁKY S KYTAROU:

28. února 2017                Praha, Lucerna Music Bar

1. března 2017                 Praha, Lucerna Music Bar

9. března 2017                 Brno, Semilasso

11. března 2017               Jindřichův Hradec, KC Jitka

17. března 2017               Plzeň, Buena Vista Club

18. března 2017               Plzeň, Buena Vista Club

23. března 2017               Olomouc, U-Klub

24. března 2017               Ostrava, Rock and Roll Garage

31. března 2017               Pardubice, ABC klub

5. dubna 2017                  Bratislava, Ateliér Babylon

6. dubna 2017                  Bratislava, Ateliér Babylon

7. dubna 2017                  Nové Město nad Váhom, Blue Note

V České republice jsou vstupenky k dispozici v předprodejních sítích TICKETPRO a také v předprodejích jednotlivých klubů http://xindlx.cz/turne/.

Přejeme si, aby vždy všichni dorazili úspěšně a ve zdraví na koncerty. Proto se partnerem turné NOVÝ SONGY S KAPELOU & STARÝ FLÁKY S KYTAROU stala preventivní kampaň Besipu VIDÍME SE. Jeho šéf, Martin Farář, ke spolupráci dodává: „To, že naši kampaň podpoří právě osobnost, jakou Ondřej Ládek bezesporu je, je pro nás důležité, protože příklady populárních osobností pomáhají dobrým věcem. Vždyť denně lidé chodí z koncertů, klubů, zábav, za tmy, leckdy v dobré náladě, a často v tu chvíli zapomínají na svoji bezpečnost. To, že jim přímo na koncertě někdo připomene, že stačí taková drobnost jako je reflexní páska, jim může zachránit život. Proto jsme rádi, že se Ondřej rozhodl naši kampaň na zviditelnění chodců podpořit a sám půjde příkladem.“

 

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 07.03.2017 14:09



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka