V Klatovech v sobotu zahájili další akademický rok

V sobotu 19. 9. 2015 byl na klatovské radnici za účasti zástupců České zemědělské univerzity v Praze, Města Klatovy, Plzeňského kraje a obecně prospěšné společnosti Úhlava slavnostně zahájen další akademický rok klatovského Konzultačního střediska PEF ČZU v Praze.

Jarní servisní akce AUTO CB

Ke studiu v oboru „Veřejná správa a regionální rozvoj“ nastoupilo zhruba 50 posluchačů bakalářského studia a 110 posluchačů navazujícího magisterského studia. Obor je akreditován Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR a studenti při úspěšném absolvování studia získávají po šesti semestrech titul bakalář (Bc.) a po dalších čtyřech semestrech titul inženýr (Ing.). 

Výuka je v Konzultačním středisku v Klatovech provozována již třináctým rokem a organizační záležitosti s ní spojené zajišťuje po celou dobu jeho existence obecně prospěšná společnost Úhlava. Posluchači mají díky spolupráci PEF ČZU v Praze, která patří mezi nějvětší veřejné vysoké školy v ČR, a Úhlava, o. p. s. zabezpečeny v Klatovech i potřebné studijní materiály a další servis. Partnerství obou organizací se projevuje i v celé řadě dalších v regionu realizovaných společných vzdělávacích projektů, které jsou určeny především těm, kdo nechtějí absolvovat vysokoškolské studium, ale potřebují si doplnit znalosti jen v určitém segmentu odbornosti.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka