V neděli dostanou hokejoví fanoušci dárek

Dárek si odnesou návštěvníci nedělního extraligového hokejového utkání, kdy na sebe narazí domácí Plzeň se soupeřem z Brna. Pro tři tisíce fanoušků budou nachystány „podsedáky“ s logem domácího týmu HC Škoda Plzeň. Partnerem utkání je totiž Porsche Plzeň, která pro sportovní fandy připravila praktickou pozornost.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Chtěli jsme sportovní diváky potěšit něčím speciálním, a proto jsme se rozhodli připravit unikátní podsedáky, které nebudou jen jednorázovou záležitostí. Dbáme na to, aby u nás byli zákazníci vždy mimořádně spokojeni a z toho vyplynula i potřeba nachystat dárek, ze kterého budou mít fanoušci radost dlouhodobě. Původně jsme měli být partnery utkání už na domácím zápase se Spartou, ale velká zásilka, čítající právě tři tisíce podsedáků, se nám pozastavila na cestě od výrobce. Fanoušky jsme ale o tenhle praktický předmět nechtěli připravit, a tak jsme se domluvili na změně termínu, který věřím, že bude i více vyhovovat rodinám s dětmi a na duel s Kometou budou diváci dlouho vzpomínat,“ sdělil Bohumil Šrámek, ředitel Porsche Plzeň, které ceny pro tři tisíce návštěvníků přináší s tím, že podsedáky budou připraveny už na jednotlivých místech ve vybraných sektorech nebo pak budou rozdávány při vstupech na utkání až do vyčerpání zásob.

 Atraktivní zápas osmé Plzně s třetí Kometou Brno začíná v neděli od 15:30 hodin. Před utkáním Porsche Plzeň před stadion přiveze modely nová Škoda Fabia jak v klasické krátké, tak už i ve verzi combi. Oba vozy si diváci budou moci detailně prohlédnout před halou a uvidí je i během přestávek jezdit po ledě. „Aby těch odměn nebylo málo. Na první přestávku jsme připravili soutěž ve střelbě na bránu, ze které si každý ze tří vybraných soutěžících nakonec odnese hodnotnou poukázku. Po celou dobu zápasu navíc hostesky budou vyplňovat soutěžní karty, z nichž vylosovaný výherce získá novou fabii na celý rok. Věřím, že nedělní zápas i proto přiláká co nejvíce fanoušků, kteří domácí tým poženou za vítězstvím,“ přeje si ředitel Porsche Plzeň Bohumil Šrámek.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 14.02.2015 02:03



2 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka