V neděli se bude fanouškům podepisovat Bohuslav Ebermann, v tee-pee zahraje zraněný Ryan Hollweg

Udržet první místo v extraligové tabulce, ale hlavně znovu předvádět atraktivní hokej, jedou zítra do O2 areny plzeňští hokejoví indiáni. Soupeřem jim bude pražská Sparta.

Cílená propagace v Plzni

„Čeká nás jeden z favoritů celé soutěže se skvělým mančaftem. Těšíme se, bude to skvělé utkání,“ uvádí trenér Michal Straka.

„Určitě chceme udržet náš styl hry na čtyři útoky. Budeme agresivní, s organizovanou obranou a nesmíme dát Spartě příležitost k přečíslení. Sparta je strašně silná na puku, má vynikající přesilovky. Na to si musíme dát pozor,“ dodává Michal Straka.

„Doufáme, že potvrdíme výkony z předchozích zápasů. Jsme rádi hlavně za to, jakou hru předvádíme, že dokážeme otáčet zápasy, ve kterých prohráváme. Vždy se najde lajna, která rozhodne zápas. Navíc skvěle chytají oba gólmani,“ uvádí obránce Petr Kadlec.

Velice povedený start zažívá Kadlecův kolega z obranné dvojice David Sklenička. V osmi utkáních si připsal tři body (2+1), ve statistice plus mínus má pět kladných bodů.

„Nečekal jsem, že budu hrát, ani že dám dva góly za sezónu. Je to start z říše snů,“ říká devatenáctiletý obránce David Sklenička, který prvních šest zápasů odehrál již v extraligové sezóně. „Před každým zápasem jsem nervózní. Při prvním střídání ale ze mě všechno spadne a existuje pro mě jen zápas, nic okolo nevnímám,“ říká odchovanec Kladna.

Do O2 Arény se chystá i velké množství fanoušků Plzně. „V kabině jsme o tom mluvili. Je super, že nás fanoušci přijedou podpořit i do Prahy. Doufáme, že přijedou v co největším počtu a pomůžou nám znovu vyhrát,“ dodává Petr Kadlec.

Do sestavy se vrací Marcel Hossa, mimo hru je zraněný Ryan Hollweg.

Hned v neděli čeká indiány další zápas. Doma přivítají tým BK Mladá Boleslav (11.10. 16. 30). V hokejovém tee-pee opět zahraje skupina Extraband Revival.

Diváky přijde pozdravit plzeňská hokejová legenda, mistr světa a člen hokejové síně slávy Bohuslav Ebermann a s ním také zraněný plzeňský hokejista Ryan Hollweg, který z tee-pee zahraje fanouškům na kytaru. Poté bude následovat jejich společná autogramiáda.

„Bohouš Ebermann se bude všem fanouškům podepisovat na kartičky, které jsme nechali vyrobit. Samozřejmě je možné, aby si fandové přinesli svoje domácí hokejové vzpomínky, na které se jim samozřejmě také může podepsat. Stejné je to i u Ryana,“ uvádí Magdalena Bočková, marketingová ředitelka HC Škoda Plzeň.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka