Nechyběl Zdeněk Pohlreich, foodblogerka Veronika Koko Kokešováa další známá jména. Návštěvníci už ochutnali i molekulární kuchyni Petra Koukolíčka, zebru nebo třeba krajtu.
Dnešek, tedy neděle, je ve znamení Petra Ocknechta a vaření z hmyzu a své umění předvedou i další dvě kuchařská esa – Marcel Ihnačák a Jiří Štift. Právě Pohleichův žák Štift známý například z televizní soutěže MasterChef chce při své show vařit z lokálních surovin, a proto zvolil kuře z Loužné. Úplně na závěr bude vyhlášen držitel titulu Západočeská restaurace roku 2015. Z patnácti špičkových restaurací, které celý víkend nabízejí svá degustační menu, ji vyberou přímo návštěvníci festivalu. Z dvacítky piv čepovaných v areálu zvolí také pivo festivalu.
Festival se koná až do 17 hodin v prostoru za plzeňským nákupním centrem Plaza. Pro milovníky humoru jsou připravena vystoupení „Na stojáka“.