V parku u lochotínského bazénu bude ve středu Zaostřeno na život

Ve středu 23. září se park U Bazénu na lochotínském sídlišti na jedno odpoledne stane místem, kde se „dospívá“. Po celé odpoledne bude k vidění výstava „Zaostřeno na život“, mapující život a dospívání dětí a mládeže z nízkoprahového Klubu Atom pro děti a mládež.

Cílená propagace v Plzni

Součástí celé akce bude bohatý doprovodný kulturní program (koncerty, taneční i pěvecká vystoupení a podobně). Po celou dobu konání budou moci návštěvníci shlédnout prezentace služeb Diakonie Západ, kde se mohou mimo jiné dozvědět, jak přežít dospívání svých děti nebo kterých deset vět by nikdy neměli říkat puberťákovi. 


„Dospívání dětí není jednoduché, potýkají se s mnoha ohrožujícími a obtížnými situacemi (šikana, drogy, neúspěchy ve škole atd.) a ne vždy jim dokážou sami čelit. Právě proto Diakonie Západ zřizuje Klub Atom pro děti a mládež, který jim má pomoci toto nelehké období prožít bezpečně.“, říká vedoucí Klubu Atom - Mgr. Kristýna Paulová. „Prostřednictvím fotografií chceme veřejnosti ukázat příběhy mladých lidí, kteří chodí do Klubu Atom,“ doplňuje slečna Paulová. 


„Náš Klub není jediný, který v tomto týdnu otevírá své dveře. Celá akce se koná v rámci celorepublikové akce Týden nízkoprahových klubů, který má za cíl představit nízkoprahové služby široké veřejnosti,“ dodává sociální pracovnice Klubu Atom – Markéta Zikánová.    


Klub Atom pro děti a mládež Plzeň je jednou ze sociálních služeb, kterou poskytuje Diakonie Západ. Pracovníci Klubu doprovází a podporují děti a mládež v dané lokalitě při řešení obtížných i každodenních situací a zvyšují jejich šance uspět v dalším životě. Služby jsou poskytovány anonymně, bezplatně a diskrétně v atraktivním prostředí Klubu.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka