V Plzni startuje další ročník kriterijní Giant ligy

První závod 23. ročníku seriálu Giant Liga Plzeň 2024 odstartuje ve sportovním areálu RAPID v úterý 23. dubna. Očekáváme teplotně spíše cyklokrosové podmínky kolem 9°C, stejně jako v loňském roce.

Cílená propagace v Plzni

Na startu v Plzni očekáváme podle předběžné přihlášky tým AC Sparty Praha i s loňským vítězem seriálu Richardem Habermannem a dále nový tým nadějných mladíků ACS DEVELOPMENT. Další nový tým, který se představí v Plzni bude i  Integray L27 Cycling Team. Již přihlášené týmy jsou BIKE TEAM STUPNO, CK KRAMOLÍN, CYKLO ATOM, KC SLAVIA PRAHA, LAPIERRE PLZEŇ, RAFKARNA IDEA CYCLING TEAM, Roman Kreuziger Cycling Academy, SK PETŘÍN PLZEŇ, TRISPORT RAPID, Sport Import  a  DUKLA Praha. Pozadu by neměly zůstávat ani další týmy se svými lídry, jako v loňském roce tým LAWI–Stars Giant s Jonášem Vojtěchem nebo tým Hello CTW, který bude mít letos možná „horkého“ kandidáta v kategorii masters Martina Boubala. 

Do závodu by jako první měli vystartovat jezdci kategorie masters, ženy a juniorky s náskokem 30s před hlavním pelotonem.

Puntíkovaný dres je připraven pro nejaktivnějšího jezdce měsíce dubna. Závodník, který nasbírá nejvíce bodů během prvních dvou závodů v dubnu, se pak oblékne do puntíků.

V Plzni ve sportovním areálu RAPID bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii elite, ženy, juniorky, junioři a masters, kdy si každé kolo na cílové pásce, první dva borci připíší 2 a 1b. 

V úterý 23. dubna od 17:30 hod tak startuje 1. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2024, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, juniorky, muži elite a masters. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka