V sobotu bude spuštěn dodatečný prodej vstupenek do Vídně

V sobotu 17. října, v den zápasu se Zlínem, bude ve fanshopu Viktorie Plzeň spuštěn dodatečný prodej 250 vstupenek na čtvrteční utkání Evropské ligy ve Vídni.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Zástupci Rapidu Vídeň nám při jejich čtvrteční návštěvě Doosan Areny předali dodatečných 250 vstupenek do jednoho ze sektorů hlavní tribuny. Na tato místa Viktoria přesune rodiny hráčů a také část obchodních partnerů klubů, uvolněné sedačky v sektoru hostů budou v plné míře uvolněny pro potřeby fanoušků Viktorie,“ předestřel informace tiskový mluvčí klubu Pavel Pillár. 

Klubový fanshop se otevře ve 14:30, prodej v tomto případě nebude omezen pro držitele permanentních vstupenek. „Ve volném prodeji si jeden fanoušek bude moct zakoupit maximálně pět vstupenek, vyžadováno nebude předložení dokladů totožnosti ani zadání jakýchkoliv dalších osobních údajů. Cena jednoho lístku zůstává 710 Kč, platba bude umožněna jak v hotovosti tak platební kartou,“ dodal Pillár. 

Prodej bude v klubovém fanshopu probíhat po celou sobotní otevírací dobu, v případě nevyprodání celkové kapacity bude pokračovat také během pondělka. Právě v pondělí 19. října v 17 hodin se možnost zakoupení vstupenek do Vídně s definitivou uzavře. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka