Viktorka na vánočním setkání v Doosan Areně už ve čtvrtek rozdá dárečky

Po vzoru loňského předvánočního setkání, které se u fanoušků Viktorie Plzeň dočkalo velice pozitivní odezvy, připravil i letos plzeňský klub pro své příznivce vánoční akci přímo v prostorách Doosan Areny.

Cílená propagace v Plzni

Ve čtvrtek 17. prosince zvou fotbalisté své fanoušky do ochozů Doosan Areny, aby si v rámci speciálního podvečera mohli vzájemně popřát pohodové svátky a úspěšný vstup do roku 2016.
Vánoční setkání bude stejně jako v loňském roce hostit severní tribuna Doosan Areny, jejíž brány se otevřou už v 17:00. U vstupů se mohou fanoušci těšit na nápoj zdarma a především pak speciální dárek, který se jistě stane nevšední ozdobou mnoha fanouškovských pokojů. Vstup na celou akci je zdarma, fanoušci však budou moct v rámci akce pomoci dobré věci.

Přímo u hřiště budou připraveny tři vánoční stromečky. Pod první mohou fanoušci pokládat vánoční dárky dětem z dětského domova Domino, pod druhým se budou scházet pamlsky pro zvířata v plzeňské Zoologické zahradě. „Dětem z DD Domino udělají radost především školní pomůcky, popřípadě sportovní potřeby. Dary budou určeny především pro děti starší deseti let, nicméně fantazii a dobré vůli fanoušků se meze nekladou. Pro zvířata z plzeňské Zoo mohou příznivci viktoriánů nosit jakékoliv ovoce, zeleninu, ale třeba také staré pečivo. Viktoria bude všechny dary hned druhý den distribuovat s cílem udělat ještě před vánočními svátky co nejvíce radosti,“ říká k charitativnímu vyznění akce tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Na třetím vánočním stromku budou chybět ozdoby a záleží na fantazii všech fanoušků, jak jej v průběhu večera ozdobí. „Každý fanoušek má možnost přinést do Doosan Areny svou vlastní ozdobu ideálně v klubových barvách, a přispět tak k vytvoření unikátního uměleckého díla. Uvítáme například papírové ozdoby s logem klubu, vlastnoručně vyrobené drobnosti nebo červené a modré vánoční řetězy. Věříme, že fanoušci nás svou kreativitou překvapí,“ dodává s úsměvem Pillár.

Samotný program na pódiu před severní tribunou započne v 17:30 hodin. „Fanoušci se mohou těšit na zástupce plzeňské kabiny v čele s hlavním trenérem Karlem Krejčím, asistentem Pavlem Horváthem i několika fotbalisty, unikátní video z dílny Václava Šubrta i pěvecké vystoupení plzeňského hudebního sboru Andílci,“ přibližuje náplň zhruba hodinu a půl trvajícího bloku Pillár. „Cílem naší akce je umožnit všem fanouškům společné předsváteční setkání v dobré náladě, návštěvníci se mohou těšit na několik zajímavých překvapení, otevřené stánky v prostorách tribuny a v neposlední řadě na losování o zcela výjimečné ceny.

Každý návštěvník obdrží u vstupu vedle vánočního dárku a nápoje také speciální vstupenku, jejíž hlavním účelem bude právě losování. „Vylosovány budou celkem tři ceny a věříme, že každá bude stát za to. Třetí cenou bude originální dres viktoriánů podepsaný všemi hráči. Druhou cenou pak bude exkluzivní únorová prohlídka Doosan Areny, na které budou výherce a 10 jeho kamarádů provádět dva výhercem zvolení členové prvního mužstva. A první cena pak, věříme, bude opravdu krásným vánočním dárkem pro jednoho z fanoušků. Ten se totiž v rámci lednového přípravného zápasu Viktorie stane na jeden den plnohodnotným členem kádru. V kabině pro něj bude připravena kompletní výbava, s hráči Viktorie absolvuje rozcvičení a naskočí také do samotného zápasu v tréninkovém areálu v Luční ulici. Vše bude samozřejmě podrobně monitorováno kamerou Viktoria TV a fanoušek tak bude mít k dispozici nádhernou vzpomínku na svůj premiérový start v dresu Viktorie Plzeň,“ upřesnil Pillár.

Předpokládaný konec akce bude kolem sedmé hodiny, aby si výjimečný podvečer mohli užít také nejmenší fanoušci spolu se svými rodiči. „Věříme, že se akce potká minimálně se stejným zájemem, jako tomu bylo v loňském roce. Na všechny velké i malé viktoriány se moc těšíme,“ zakončuje informace tiskový mluvčí klubu Pavel Pillár.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka