Ve Zbůchu nahlásila loupežné přepadení, které se ale nestalo

Policisté z územního odboru Plzeň – venkov vyjížděli 1. 4.2016 po deváté hodině večer na případ loupežného přepadení ve Zbůchu. Vše se mělo odehrát na autobusové zastávce.


Policistům 24letá žena uvedla, že k ní přistoupil neznámý muž a pokusil se jí vzít peněženku s 1500 korunami, doklady a platební kartou, kterou držela v ruce. Když mu ji nechtěla dát, udeřil ji do břicha a i s portmonkou utekl. Kriminalisté ihned začali provádět šetření, zajistili stopy z místa činu a zjišťovali svědky události. Během prověřování vyvstaly okolnosti, které se policistům zdály podezřelé. Nakonec zjistili, že peněženka se všemi náležitostmi zůstala v autobusu, kterým žena přijela do Zbůchu. Vyzvali proto dívku k doplnění podaného vysvětlení a během toho policistům přiznala, že si vše vymyslela.

Vzhledem k tomu, že ke skutku nedošlo, vznikly Policii ČR v přímé souvislosti s řešením případu marné náklady, které byly vynaloženy z rozpočtových prostředků policie. Pracovníci analyticko právního oddělení Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje proto ženu vyzvali k úhradě nákladů. Ta v daném termínu náhradu škody uhradila.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
24.06.2016 06:05



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka