Viktoria hostí Liberec, cílem je výhra

Duel třetího týmu tabulky fotbalové Synot ligy s druhým v sobotu uvidí plzeňské Štruncovy sady. Zápas domácí Viktorie a Slovanu Liberec je magnetem sobotního programu 8. kola.

Jarní servisní akce AUTO CB

Ve fanouškovské obci natěšená, zápas je od úterka vyprodaný, což zaručuje v Plzni tradičně skvělou atmosféru, na niž také viktoriáni spoléhají. A v kabině také vládne pohoda, vždyť Viktoria v poslední době jede na vítězné vlně a navíc se už tři ligové zápasy může pochlubit neprostupnou obranou s čistým kontem.

Do Štruncových sadů ale přijíždí Liberec, stejně jako Plzeň účastník Evropské ligy a navíc soupeř, který je v tabulce o stupínek výš s bodem proti Plzni navíc. To viktoriáni chtějí v sobotu večer změnit. Útočník Michal Ďuriš, na něhož Plzeň gólově spoléhá, očekává útočný kombinační fotbal z obou stran, který by se měl fanouškům líbit. Přiznává, že je kontaktu s bývalým spoluhráčem z Plzně Markem Bakošem, který teď střílí v libereckém dresu a na zápas se těší i kvůli němu.

Zápas Plzeň – Liberec v sobotu bude parádním předkrmem nedělního hlavního menu - derby Slavia – Sparta. V Plzni se začíná v 18.15 a utkání uzavře sobotní ligový program. Před tím hraje v 15.30 Dukla s Brnem, Příbram s Jihlavou, Slovácko s Bohemians, Teplice s Ostravou a  Olomouc se Zlínem. Nedělní derby Slavia – Sparta startuje v 15 hodin.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
25.09.2015 09:27



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka