Viktoria Plzeň předvedla dresy na další sezónu

Plzeňská Viktoria se v nadcházející sezóně představí v nových dresech z produkce společnosti PUMA. Designoví vývojáři se poprvé odchýlili od klasické verze a přináší modernější podobu domácích dresů.


     Zachována byla tradiční viktoriánská červeno-modrá kombinace, která přechází do tmavě modré barvy ve spodní části dresu. „Tmavě modrá je barvou odvahy a soustředění, tuto barevnou změnu jsme navíc hned od počátku vývoje konzultovali také se samotnými hráči Viktorie. V novém odstínu modré je také lemování kolem paží či krku a kompletní šortky a štulpny. Charakteristickou změnou prošla rovněž podoba typického proužkování, kdy tradiční vertikální variantu nahradilo moderní diagonální uspořádání,“ uvedla ke změnám marketingová ředitelka PUMA ČR Gabriela Hrubá.

Změnou prošly všechny tři sady, tedy i obě venkovní varianty. „U druhé a třetí varianty jsme zachovali barvy z předchozích sezon, tedy bílou a černou. Věříme nicméně, že nový design se bude fanouškům líbit,“ doplnila Gabriela Hrubá.

„S novými dresy panuje na klubu i v kabině velká spokojenost, vybraní hráči se podíleli na kompletním vývoji a celý tým se s nimi seznámil v rámci oficiálního focení na nedávném rakouském soustředění. Věříme, že se budou líbit také fanouškům a především pak, že v nich celý klub prožije úspěšnou sezonu 2015/2016,“ uvedl také tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár. Úřadující český mistr se poprvé v nových domácích dresech představí 18. července během utkání Českého Superpoháru s FC Slovan Liberec.

Nové dresy patří do technologicky nejvyšší modelové řady dresů vyráběné společností PUMA. Jsou vybaveny technologií Dry Cell, která odvádí přebytečnou vlhkost od pokožky a zajišťuje hráči komfort po celou dobu jeho výkonu. Dresy jsou opatřeny unikátními odvětrávacími panely z kokosových nití, které jsou anatomicky umístěny v nejzatíženějších místech a to na zádech a v podpaží. Dres tak nabízí dokonalý odvod vlhkosti a brání hráči v přehřívání.

Od 16. července si fanoušci FC Viktorie Plzeň mohou nové dresy zakoupit ve Viktoria Shopu nebo na klubovém eshopu www.eshop.fcviktoria.cz.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 16.07.2015 12:05



5 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka