Vyprodejme zápas Astrou Giurgiu, burcují hráči Viktorie Plzeň

Důležitý zápas Evropské ligy s Astrou Giurgiu se blíží. „Jde o dost možná klíčový duel, jenž může hodně napovědět o šancích na postup ze skupiny. Proto vás chceme mít všechny na stadionu,“ zve viktoriány kapitán týmu Roman Hubník.

Jarní servisní akce AUTO CB

Již příští čtvrtek (21.05) přivítají fotbalisté Viktorie Plzeň v Doosan Areně Astru Giurgiu. Na důležitý duel základní skupiny Evropské ligy je celá kabina nažhavená a hráči jsou připraveni udělat vše pro výhru, která by znamenala dobrou výchozí pozici ve hře o postup do jarních bojů. „Zápasy v evropských pohárech jsou pro nás vždy výjimečné. Celý rok bojujeme, abychom je vůbec mohli hrát. Věřím, že to stejně cítí i naši fanoušci a zápas bude sledovat plné hlediště,“ říká obránce David Limberský. 

 A vstupenek je v prodeji stále dostatek. Konkrétní číslo je stále aktualizováno na oficiálních klubových stránkách. „Pořád je celkem vysoké. Ale já věřím, že fanoušci přijdou a v této sezóně poprvé vyprodáme stadion,“ dodává Limberský. 

 Ceny vstupenek na zápas základní skupiny Evropské ligy proti rumunskému mistrovi FC Astra Giurgiu začínají již na 250 korunách. „Fanoušci si mohou nadále zakupovat vstupenky všech cenových pásem na pokladnách za severní tribunou Doosan Areny,“ doplňuje informace tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík. Kromě vstupenek za branky jsou nadále v prodeji lístky na hlavní a protilehlou tribunu v ceně 350 korun i vstupenky do středových sektorů stadionu za 500 Kč. Pokladny Doosan Areny jsou otevřeny každý všední den od 10 do 18 hodin.

 Prodej vstupenek bude probíhat každý všední den od 10 do 18 hodin na pokladnách za severní tribunou Doosan Areny.

Ceny jednotlivých vstupenek

Kategorie   I.   II.   III.
Astra Giurgiu  500 Kč  350 Kč  250 Kč

Rozdělení sektorů

1. kategorie sektory: E, F, S7,S8, T9, T10
2. kategorie sektory: A, B, G, H, S6, T11
3. kategorie sektory: P1, R4, R5, V14, V15, V16

Prodej vstupenek na zápas s Astrou Giurgiu:

Po  10. 10.  10 – 18 hod
Út  11. 10.  10 – 18 hod

St  12. 10.  10 - 18 hod
Čt  13. 10.  10 - 18 hod
Pá  14. 10.  10 - 18 hod



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka