Vodárenské kapičky 2023 pomohly dobročinným projektům půl milionem korun

Vodárenská společnost VODÁRNA PLZEŇ a.s. podpořila prostřednictvím svého programu Vodárenské kapičky 2023 dobročinné projekty na ochranu životního prostředí částkou půl milionu korun. Iniciativa finančně pomáhá neziskovým organizacím a skupinám zaměřeným na snižování znečištění, úsporu energie a ochranu přírodních zdrojů. Společnost se zavazuje k pokračování podpory udržitelných projektů i do budoucna.

Jarní servisní akce AUTO CB

Účelem iniciativy Vodárenské kapičky 2023 je podpořit a financovat projekty zaměřené na snižování znečištění, úsporu energie a ochranu přírodních zdrojů. Tato iniciativa poskytuje důležitou podporu pro neziskové organizace a další skupiny, které mají za úkol chránit naše životní prostředí.

VODÁRNA PLZEŇ a.s. je stěžejní hráč v českém vodárenském průmyslu, a díky tomu má naše společnost silný zájem na ochraně životního prostředí. Příroda je naší hlavní zásobárnou vody, a toto bohatství, které je předáváno z generace na generaci, chceme chránit a udržet.

Projekty, které byly letos vybrány k podpoře prostřednictvím programu Vodárenské kapičky 2023, se zaměřují na různé oblasti životního prostředí. Mezi nimi najdeme vše od výsadby stromů, přes úklid kontaminovaných půd, až po rozvoj udržitelného zemědělství. Společnost VODÁRNA PLZEŇ a.s. je hrdá na to, že může tyto projekty podpořit, protože věří, že jejich úspěch přinese dlouhodobé výhody pro naší krajinu i generace, které přijdou.

Společnost VODÁRNA PLZEŇ a.s. se zavazuje k pokračování podpory a vývoji udržitelných projektů, a to nejen prostřednictvím programu Vodárenské kapičky 2023, ale i dalších iniciativ a partnerství. Tímto způsobem chce společnost být součástí pozitivní změny a pomoci s vytvořením udržitelné budoucnosti pro naši zemi.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka