Vstupenky na velké ligové finále v prodeji od středy

Poslední ligové utkání odehraje plzeňská Viktoria před vlastními fanoušky v Doosan Areně. V sobotu 30. května přicestuje na západ Čech celek Příbrami.


Vstupenky na velké ligové finále, během kterého hráči Viktorie převezmou pohár pro ligové mistry, si všichni fanoušci mohou zajistit nejdříve ve středu 20. května od 9:00 hodin.

Kromě tradičního předprodeje ve fanshopu v prostorách Doosan Areny lze vstupenky na zápas 30. kola Synot ligy zakoupit také na všech distribučních místech Plzeňské vstupenky. Informace o prodejních místech lze najít na webu Plzeňské vstupenky. V platnosti zůstává rovněž možnost internetového prodeje, v rámci kterého je možné zajistit si vstupenku na zápas Viktorie Plzeň prostřednictvím stránky www.plzenskavstupenka.cz. Prodej bude pokračovat do vyčerpání celkové kapacity Doosan Areny.

„Máme obrovskou radost, že jsme si zajistili titul s předstihem. V sobotu naše snaha dostane oficiální punc v podobě předání poháru. Věříme, že loučení se sezónou si opět nenechá ujít zaplněná Doosan Arena a my si budeme moct znovu vychutnat ty báječné pocity před našimi fanoušky,“ říká kapitán Viktorie David Limberský.

V úterý 19. a ve středu 20. května pokračují pokladny za severní tribunou v prodeji vstupenek na Horviho poslední desítku. Právě středa bude posledním dnem, kdy si mohou všichni permanentkáři zajistit vstupenky na rozlučkové utkání Pavla Horvátha. Od čtvrtka se rozběhne volný prodej, jeden fanoušek si bude moct zajistit maximálně 4 vstupenky.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka