Vyražte za Indiány do Brna na zápas pod širým nebem. Vstupenky lze i vyhrát

Plzeň sehraje s Kometou v Brně na začátku nového roku zápas pod širým nebem. V místě bývalého zimního stadionu za Lužánkami postaví brněnský klub mobilní kluziště s tribunami pro více než 20 000 diváků. Vstupenky na tento zápas můžete nyní i vyhrát.

Cílená propagace v Plzni

Na začátku nového roku čeká Škodovku jedna velmi netradiční, ale o to více zajímavá a prestižní událost. V neděli 3. ledna 2016 od 13:00 odehrají indiáni v Brně za Lužánkami proti Kometě speciální utkání pod širým nebem a HC Škoda Plzeň má možnost všem zájemcům zprostředkovat nákup vstupenky. Klub navíc plánuje využít několik desítek vstupenek v rámci soutěží v průběhu listopadových domácích zápasů, takže se fanoušci mohou do Brna dostat i zcela zadarmo.

Zápas indiánů za Lužánkami se odehraje jako první v rámci celotýdenní akce, jejíž oficiální název je Hokejové hry Brno 2016. Kompletní program her naleznete na www.jdemedomu.cz. „Jedná se o naprosto unikátní možnost, být součástí akce, která se v českém hokeji děje velmi zřídka. Bezesporu bude zápas pro všechny velkým zážitkem, na který budou dlouho vzpomínat, a my jsme velmi stáli o to, aby se na utkání mohli dostat i naši fanoušci. Jsem moc ráda, že se to nakonec podařilo,“ říká Magdalena Bočková, marketingová manažerka HC Škoda Plzeň. Kometa očekává, že bude o obě utkání velký zájem. Dá se očekávat, že kapacita 20 000 diváků bude zcela vyprodaná. Cena vstupenky na zápas pod širým nebem byla stanovena na 990 Kč. „Ceny vstupenek stanovil organizátor akce, kterým je Kometa Brno. Ač se mohou někomu zdát vyšší, je potřeba přihlédnout k výjimečnosti akce a organizační náročnosti,“ upřesňuje Magdalena Bočková. 

Na utkání pod širým nebem se lze dostat i zcela zdarma a to díky velkému slosování, které proběhne o druhé přestávce domácího utkání s Chomutovem 6. 12. 2015. Během tohoto zápasu bude vylosováno 12 výherců a každý z nich obdrží 2 vstupenky. Podmínka účasti ve slosování je jednoduchá – Navštivte všech pět předchozích listopadových utkání s Vítkovicemi, Brnem, Hradcem Králové, Spartou a Třincem, předložte do pátku 4. 12. 2015 všech 5 vstupenek z těchto utkání ve fanshopu jako důkaz a jste ve slosování.

Pro permanentkáře, si klub připravil samostatnou šanci získat vstupenky zdarma. „Permanentkáři jsou pro nás velmi významnou skupinou fanoušků a my je samozřejmě nechceme o možnost jet zdarma na utkání pod širým nebem ochudit. Budou proto mít možnost vyhrát vstupenky zcela odděleně od fanoušků, kteří chodí na lístky,“ vysvětluje Magdalena Bočková. A šanci vyhrát 2 vstupenky má opravdu každý permanentkář. Na rozdíl od fanoušků, kteří chodí na zápasy na lístky, však nemusí nic sbírat a nosit do fanshopu. Stačí, když budou během listopadu chodit pravidelně na domácí utkání indiánů. O druhých přestávkách zápasů s Vítkovicemi, Brnem, Hradcem Králové, Spartou a Třincem budou vylosováni vždy 4 držitelé permanentky a každý z nich získá dvě vstupenky. Avšak pozor, pokud se na utkání nedostaví a náhodou bude vylosován, nemá na vyzvednutí vstupenek nárok. Taková jsou pravidla.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka