Vyzkoušejte v srpnu terénní závod IBIS Pilsenman

V sobotu 13. srpna 2016 se na louce u sv. Jiří v Plzni-Doubravce uskuteční již 14. ročník sportovní akce IBIS Pilsenman. Sportovci si opět mohou vybrat ze dvou terénních závodů – kvadriatlonu a čím dál oblíbenějšího triatlonu. Tradiční sportovní akce vzniká ve spolupráci a s podporou hotelu IBIS Plzeň a České Asociace Extrémních Sportů.


Pro malé závodníky bude připraven miniduatlon a dětský program s cenami od partnera závodu Zdravotní pojišťovny MVČR.
Triatlon IBIS Pilsenman Easy, propojuje zkušené závodníky s těmi, kteří si chtějí triatlon vyzkoušet poprvé v životě. Pro připomenutí - triatlon je kombinace plavání, cyklistiky a běhu. I letos bude možné soutěžit ve tříčlenných týmech. Všichni členové týmu absolvují celou trať a tím vznikne týmový výsledek, závodníci budou hodnoceni i v soutěži jednotlivců.

Terénní kvadriatlon IBIS Pilsenman je spojením plavání, jízdy na kanoi nebo kajaku, horského kola a běhu. Jde o náročnou výzvu, vždyť závodníci stráví na těžké přírodní trati 5 až 8 hodin. Atraktivní podívanou pro diváky slibuje závěrečný brod řekou Berounkou. Závod se odehraje v kategorii jednotlivců nebo dvojic.

„Registrace do závodů byla otevřena na začátku června a přihlášení je možné prostřednictvím formuláře na internetových stránkách www.pilsenman.cz. V současné době je startovné za zvýhodněnou cenu. Každý rok stoupá počet účastníků a letos očekáváme kolem 200 závodníků,“ řekl k závodu jeho ředitel Tomáš Eisner z Pilsenman Clubu. Kapacita závodů je omezena a je nutné se přihlásit předem.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 12.07.2016 08:10



2 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka