Z autě v Sedlci ukradli věci za desítky tisíc korun

Terčem ataku se stalo zaparkované osobní motorové vozidlo, které obsahovalo věci a cennosti za několik desítek tisíc korun.

Cílená propagace v Plzni

Policisté pátrají po zloději, který v době od půl páté hodiny odpolední soboty dne 27. listopadu 2021 do půl šesté podvečerní hodiny téhož dne vnikl nezjištěným způsobem do řádně zabezpečeného vozidla tovární značky Škoda Octavia a zaparkovaného na parkovací ploše v obci Starý Plzenec - Sedlec. Z vozu pachatel odcizil mimo jiné zanechanou elektroniku jako např. notebook, externí disk, tablet, mobilní telefon a brašnu na notebook, ve které byla uschována peněženka s uloženou finanční hotovostí ve výši 9 000 korun a 150 eur. Případ dále prověřují policisté obvodního oddělení Plzeň 2.

"Žádáme tímto každého, kdo by mohl k objasnění tohoto skutku poskytnout jakoukoliv informaci, která by vedla k dopadení pachatele, aby se obrátili na policisty obvodní oddělení Plzeň 2 nebo zavolali na linku 158. Za poznatky předem děkujeme," říká policejní mluvčí Veronika Hokrová. "Zároveň opětovně upozorňujeme řidiče na to, že „Auto není trezor“. Zanechávat ve vozidlech cokoliv cenného a i věci nepatrné hodnoty se nevyplác," dodává mluvčí.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka