Z garáže na Borech zmizely dva mopedy Stadion

Zloděj se vloupal do zabezpečené garáže, ze které odcizil dva mopedy zn. Stadion S22, kterých si jejich poškozený majitel velmi cení.


Viděli jste odcizené mopedy? Policisté žádají širokou veřejnost o pomoc. Předem děkují za případné poznatky. 

Na policejní služebnu Plzeň-Bory se obrátil poškozený majitel, kdy oznámil krádež dvou mopedů tovární značky S22. Ty mu neznámý zloděj odcizil ze zabezpečené garáže v ulici Univerzitní v Plzni. Zloděj si s největší pravděpodobností mopedy předem vytipoval a v době od 10. do 11. března 2021 se násilím vloupal do garáže, kde byly oba mopedy zaparkovány. Ty následně z garáže zmizely a policisté pátrají po jejich stopě pohybu a případného výskytu. Mopedy nebyly zcela funkční, majitel jim odmontoval palivové nádrže, které chtěl zvelebit a následně přimontovat zpět. Zvláštností pak byla samotná informace od poškozeného majitele, který nám uvedl, že v měl v garáži ještě zabezpečené zaparkované osobní motorové vozidlo, okolo kterého se musel pachatel doslova "protáhnout", aby ven z garáže mopedy dostal. Zaparkovaný automobil byl bez jediného poškození.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež a po pachateli a odcizených mopedech pátrají.

Policisté žádají občany , kteří by mohli podat jakoukoli informaci o jejich pohybu či výskytu, aby se obrátili na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo zavolali na tísňovou linku 158. Policisté předem děkují za případné poznatky.

foto: pčr

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 16.03.2021 07:04



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka