Za HM Arénou funguje zóna pro fanoušky. Před Litvínovem zahraje Extraband Revival a podepíše se Tomáš Pitule

V prostoru mezi HM Arénou a tréninkovou halou vyrostla před pátečním zápasem nová fanzóna. Z indiánského tee-pee budou hrát fanouškům známé plzeňské skupiny.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na parkovišti, kde dříve stály automobily sponzorů, se tak před každým zápasem budou bavit diváci.

Indiánské tee-pee, které stojí mezi Home Monitoring Arénou a tréninkovou halou – základ nové fanzóny, která bude sloužit fanouškům HC Škoda Plzeň.

„Moc dobrý nápad, který mě mile překvapil. Fanoušci ho oceňují. Jako u každé novinky bude chvilku trvat, než si všichni zvyknou a naučí se do fanzóny chodit ve větším počtu,“ uvádí fanoušek Indiánů Petr Skála, který na hokej chodí od roku 1999.

„Jedná se o jednu z novinek letošního extraligového ročníku, kterou jsme zřídili pro naše fanoušky. Fanzónu budeme ve spolupráci s nimi dále rozvíjet. Stejně jako v nabídce nových permanentek se chceme více zaměřit na rodiny s dětmi. Zároveň jsme otevřeni jakýmkoliv návrhům,“ uvádí Miroslav Dušek, zástupce generálního manažera HC Škoda Plzeň.

Tee-pee je z jedné strany otevřené a před každým zápasem z něj bude hrát známá plzeňská kapela.

V pátek (18. 9. 2015) zahrál Extraband Revival, ti budou hrát i tento pátek před zápasem Litvínovem.

„Mezi našimi fanoušky je mnoho těch hokejových. Věříme, že je v pátek znovu naladíme na tu správnou fandící notu,“ uvádí Jaroslav Soukup, frontman skupiny Extraband Revival. Ve fanzóně si fanoušci koupí dobré jídlo i pití. Přesouvají se sem i oblíbené soutěže, které před HM Arénou tradičně připravuje Radio Kiss Proton.

Do nové fanzóny se vchází přímo z Třebízského ulice, která vede okolo HM Arény. Před pátečním zápasem (18. 9. 2015) s Bílými tygry Liberec si sem našly cestu necelé tři stovky fanoušků. „Do prostoru se vejde okolo dvou tisíc lidí. Věříme, že kapacitu brzy naplníme. Atraktivní zajímavosti pro fanoušky bude i to, že se sem před zápasem přijdou podívat i hráči, kteří se nevejdou do sestavy,“ uvádí Miroslav Dušek.

Hostem bude před pátečním zápasem (25.9. 2015) mezi týmy HC Škoda Plzeň x HC Verva Litvínov, plzeňský indián Tomáš Pitule. Pětadvacetiletý útočník příchozí diváky pozdraví z tee-pee a pak se bude fanouškům podepisovat na kartičky.

Vznikající fanzóna není jediná novinka, kterou klub HC Škoda Plzeň pro své fanoušky před letošní sezónou připravil. Zásadně se proměnil například Program INDIAN PATRIOT. Ten je určený všem fanouškům plzeňského klubu, kterým nestačí jen fandit, ale chtějí se svým klubem i trochu žít. Zásadně se zlepšila i nabídka permanentních vstupenek, kdy se klub začal více zaměřovat na rodiny s dětmi a zlevnil cenu permanentních vstupenek pro děti. Fanoušci také ocenili tzv. zvýhodněné balíčky vstupenek. 

Zápas mezi týmy HC Škoda Plzeň a HC Verva Litvínov začíná v pátek 25. září v 17.30.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka