Západočeská galerie představí publikaci Plzeň zmizelá vydanou k nové výstavě

Západočeská galerie v Plzni zve na představení své nové publikace Plzeň zmizelá v úterý 15. listopadu od 17 hodin v přednáškovém sále v 2. patře v plzeňské Pražské ulici 13.

Jarní servisní akce AUTO CB

Kniha vydaná k aktuální výstavě konající se ve výstavní síni „13“ bude představena za účasti ředitele Západočeské galerie a jejích autorů.

Publikace Plzeň zmizelá volně navazuje na I. díl knihy z edice Zmizelé Čechy, jenž se zabýval historickým jádrem. Vzhledem k tomu, že vydavatel upustil od plánovaného II. dílu, připravil stejný autorský tým (Tomáš Bernhardt, Jana Domanická, Petr Domanický) samostatnou knihu, která se středem města zabývá jen rámcově a důraz klade na zatím nezpracované širší centrum a předměstí.

Editor: Petr Domanický
Texty: Tomáš Bernhardt, Jana Domanická (roz. Synková), Petr Domanický
Fotografie současné: Radovan Kodera, Oto Palán
Jazyková redakce: Stanislava Fedrová
Grafická úprava: Martin Bušek, Jan Dienstbier
Vydala: Západočeská galerie v Plzni, příspěvková organizace, Plzeň 2016

Výstava Zmizelá Plzeň potrvá ve výstavní síni „13“ do 5. února 2017. Komentované prohlídky se konají 24. listopadu, 15. prosince a 19. ledna vždy od 17 hodin. V zájmu zajištění kvalitních podmínek pro návštěvníky je počet účastníků každé prohlídky omezen na 30 osob.

Předprodej vstupenek na komentované prohlídky výstavy: vstupenky je možné zakoupit na pokladně výstavní síně „13“ denně mimo pondělí od 10 do 18 hodin (tel. 377 908 534).

 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka