Žebřík slaví 25 let, lidé mohou hlasovat v anketě

Hudební ceny Žebřík slaví v letošním roce 25 let své existence, zájemci mohou hlasovat v anketě na webu www.anketazebrik.cz, ze které vzejde pět nominovaných v každé z deseti kategorií.

Jarní servisní akce AUTO CB

O oceněných poté rozhodne též veřejnost v dalším hlasování. Výsledky budou slavnostně vyhlášeny 9. března v plzeňském DEPO2015. Udílení cen budou moderovat Tomáš Hanák a Jitka Schneiderová, koncertně se představí Michal Hrůza, Olympic, Lenny, Wohnout a další.

Během šestihodinové show 9. března budou oceněni tři nejlepší interpreti a kapely v každé kategorii. Bronzové sošky pro vítěze i v letošním roce pocházejí z dílny sochaře Václava Česáka, chybět nebude ani pověstná after party po udělení cen.

Organizátorem hudebních cen je magazín iREPORT, spoluorganizátorem je město Plzeň. Záštitu nad akcí převzal primátor města Plzně Martin Zrzavecký. Partnery projektu jsou i Plzeňské městské dopravní podniky nebo Vodárna Plzeň. Předprodej vstupenek za 390 korun a VIP pasů v ceně 990 korun zajišťují Ticketstream, Plzeňská vstupenka, Ticketlive, Ticketpro a Ticketportal.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 18.01.2018 08:12



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka