Žena v plzeňském nočním klubu útočila kyselinou. Policisté ji obvinili

V sobotních dopoledních hodinách zadrželi policisté v nočním podniku v horní části Americké třídy podezřelou ženu.

Jarní servisní akce AUTO CB

V dopoledních hodinách přijali policisté oznámení o tom, že v jednom z nočních podniků v Plzni jsou tři zraněné osoby. Na místo ihned vyjeli policisté z Městského ředitelství policie Plzeň, kterým se na místě podařilo zadržet podezřelou ženu (ročník narození 1972), která měla použít proti těmto osobám přesně nezjištěnou chemickou sloučeninu, pravděpodobně kyselinu. V důsledku toho došlo ke zranění osob, přičemž dva zranění muži (ročníky narození 1979 a 1990) byli převezeni do Fakultní nemocnice v Plzni, třetí zraněná osoba (žena narozená v roce 1985)byla letecky transportována do vinohradské nemocnice v Praze. V neděli byl převezen na Vinohrady i jeden z mužů. Stav všech tří poleptaných byl stabilizovaný, poleptání nezasáhla větší část těla.

V souvislosti s použitím chemické sloučeniny byla zraněna i podezřelá žena. Zatím zjištěné skutečnosti nasvědčují tomu, že vše souvisí s předchozí roztržkou, ke které na místě došlo a při které byla zraněna další osoba, ta však chemikálií zasažena nebyla.  Případ nemá souvislost s teroristickým činem.

O jakou konkrétní chemickou látku se jednalo, bude zjištěno na základě výsledků expertiz.

Prověřováním veškerých skutečností, které mají souvislost s tímto případem, se nyní zabývají kriminalisté.

AKTUALIZACE PONDĚLÍ 9:40 HODIN:

Kriminalisté Městského ředitelství policie Plzeň dne 25. března 2018 v pozdních večerních hodinách zahájili trestní stíhání ženy (ročník 1972), kterou obvinili ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví z omluvitelné pohnutky. Obviněná žena je v současné době stíhána na svobodě. V případě uznání viny ji hrozí v pravomocném rozsudku až šestiletý trest odnětí svobody.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 26.03.2018 09:33



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka