Zima v Prazdroji pokračuje. Plzeň ve čtvrtek pobaví stand-up komici

Kulturní festival Zima v Prazdroji pořádá další vystoupení v plzeňské Secesi. Kousek od pivovarského nádvoří vystoupí tento čtvrtek brněnští Komici s.r.o., kteří s sebou přivezou úspěšnou stand-up comedy show.

Jarní servisní akce AUTO CB

Pomyslnou štafetu přeberou po zpěváku Ondřeji Rumlovi Komici s.r.o. z Brna. Druhý večer kulturního festivalu Zima v Prazdroji se bude konat již tento čtvrtek od 19 hodin. Jejich čtvrteční vystoupení nabídne jedinečnou atmosféru nejen díky krásným historickým prostorám, ale také díky omezenému počtu hostů – brněnský humor si přijde poslechnout přesně 72 návštěvníků. Vstupenky jsou již v prodeji na stránkách www.plzenskavstupenka.cz „Kulturními večery v Secesi chceme navázat na prázdninový festival Léto v Prazdroji. Plzeňští se mohou do konce března těšit na další tři koncerty“, láká na vystoupení Rudolf Šlehofer, manažer rozvoje cestovního ruchu a péče o historické dědictví Plzeňského Prazdroje. Po Komicích s.r.o. vystoupí například zpěvačka a modelka Iva Kubelková nebo Frank Sinatra Revival.

Plzeňský Prazdroj připravil kromě základní vstupenky také VIP lístek, který v ceně zahrnuje občerstvení včetně produktů plzeňského pivovaru. 

Program Zimy v Prazdroji

23. 2. Juwana Jenkins & Mojo Band

blues

Energický zpěv, pronikavý zvuk foukací harmoniky, nářek kytary a neutuchající rytmus nabídne kapela americké zpěvačky žijící v České republice vystupující pod názvem Juwana Jenkins and the Mojo Band.

9. 3. Iva Kubelková & Jjimband

jazz, swing

Kapela Jjimband představuje jazzové a swingové hity v čele s modelkou Ivou Kubelkovou.


23. 3. Frank Sinatra Revival

jazz, swing  Stylové a osobité podání těch největších hitů jedné z nejznámějších osobností světové hudby.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka