Zloději kradli ve třech rodinných domech u Nýrska a v Klatovech

Policisté na obvodním oddělení v Nýrsku přijali v pondělí oznámení o vniknutí do domu i vozidla. V obci u Nýrska neznámý pachatel v noci z neděle na pondělí vstoupil do neuzamčené garáže.


Ta tvoří součást domu, pachatel ze zaparkovaného vozidla Mitsubishi odcizil motorovou pilu a peněženku, ve které měl poškozený osobní doklady a finanční hotovost.

Dále pachatel vstoupil do sousedního rodinného domu, kdy prošel garáží a do obytné části, kde na chodbě vzal pánskou peněženku s doklady poškozeného a klíče od vozidla. Pachatel použil nalezené klíče k odemknutí vozidla, které prohledal a nic neodcizil.

Poškozeným vznikla škoda dosahující téměř jedenáct tisíc korun.

Na obvodním oddělení v Klatovech přijali policisté též oznámení o vloupání do domu. V noci z 5. na 6. února tohoto roku neznámý pachatel v obci u Klatov vnikl v rodinném domě do přízemních a sklepních prostor. Pachatel odnesl mobilní telefon, motorovou pilu, peněženky s finanční hotovostí, osobní doklady poškozených, doklady i klíče ke dvěma vozidlům, různé písemnosti a další věci. Některé odcizené věci byly následně nalezeny v obci a vráceny poškozeným.

Hmotná škoda přesahuje sedmdesát tisíc korun.

Policie v obou případech zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádež a porušování domovní svobody.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 08.02.2017 06:06



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka