Známka punku? Visací zámek v Plasích!

Třetí koncert Kulturního léta v Plasích u Plzně představí v sobotu českou punkovou legendu Visací zámek.

Jarní servisní akce AUTO CB

Do Knížecího pivovaru zavítají i další - Znouzectnost nebo SPS. Lineup doplní N.V.Ú, domácí Mordors Gang, AM nebo benešovská parta ATD.

O tom, že “punk není mrtvej”, vás třetí červnovou sobotu přesvědčí hned sedmice kapel během Punk festu v areálu plaského Knížecího pivovaru. Hlavním magnetem na různobarevná číra a křiváky bude jistě kapela Visací zámek, která loni oslavila neuvěřitelných 35 let existence a stále vyprodává kluby po celé české republice. Jakou větší “známku punku” si lze vůbec představit?

I další kapela má na kontě podobnou řádku let. Plzeňská Znouzectnost přiveze do Plas téměř stejnou sestavu, v jaké v roce 1986 odehrála první koncert v klubu Oko. Na kontě má k dnešnímu dni několik desítek alb a singlů a tak se můžou těšit stejně skalní příznivci, pamětníci i nová krev, kterou si kapela hýčká na desítkách koncertů každý rok. 

Punk fest je součástí Plaského kulturního léta, které na ploše letních měsíců přiveze celou řadu tuzemských kapel a klubových stálic v celé paletě hudebních žánrů. Posluchači folku si přijdou na své 5. července, kdy se v Plasích představí folkové legendy Nezmaři a Michal Leicht s kapelou Cop. Navíc je v okolí řada atrakcí, které potěší i rodiny s dětmi. Ve městě je totiž kromě pivovarského areálu také početná ZOO, která chová velké kočkovité šelmy, klokany, desítky dravců a exotických ptáků a další drobné šelmy.

Punk fest startuje v sobotu v 15.30 hodin.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka