Policisté pátrali po Peteru Harčárovi z Rokycan

Policisté Policie České republiky pátrají po pohřešované osobě: H A R Č Á R Peter, nar. 12. 8. 1987, trv. bytem Košice II, Košice-Sídlisko KVP, Wurmova 1134/13, Slovenská republika, poslední známé bydliště Rokycany, Františka Kotyzy 1026, Česká republika.

Jarní servisní akce AUTO CB

Pohřešovaný muž je štíhlé až hubené postavy vysoké cca 175 - 185 cm, má nakrátko střižené vlasy barvy hnědé až černé, hnědé oči. Oblečen byl do modrých džínových kalhot, teplákové bílé mikiny s černým pruhem kolem zipu a límcem. Na nohou měl obuty kotníčkové boty tmavé barvy, pravděpodobně zelené. 

Jmenovaný byl naposledy viděn dne 28. 12. 2015 zhruba kolem 10.30 hodin ve svém zaměstnání v prodejně OD Albert v Rokycanech. Od té doby jej nikdo neviděl, pohřešovaný o sobě nepodal žádnou informaci, v místě trvalého ani přechodného bydliště se nezdržuje a jiné místo jeho pobytu není známo.

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

Podle posledních zpráv se muž už našel. 

 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 31.12.2015 06:09



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka