5 tipů na vybavení domácnosti - kalkulačka, kdo jaké podmínky nabízí

Každý to již zažil - stěhování do nového nebo rekonstrukce bytu či domu. Případně nastal jen čas osvěžit domácnost něčím novým. Ovšem, ne každý má finanční možnosti takové, aby si mohl dovolit ihned zainvestovat do vybavení domu či bytu. Jaké jsou tedy možnosti vybavení domácnosti? Jaké se nabízí řešení v situaci, kdy nejsou peníze na vybavení domácnosti? To vše nabízí tento článek.

Cílená propagace v Plzni

V případě, že nejsou jiné možnosti, jak vybavit dům či byt nebo nejsou k dispozici vlastní úspory, je na vybavení domácnosti možné zažádat o půjčku. Portál navigatoruveru.cz popisuje veškeré druhy půjček a srovnává jejich nabídky. Lze si tak přes navigatoruveru.cz vybrat tu nejvýhodnější půjčku a tu, která nabízí nejlepší podmínky pro vybavení domácnosti.

TIP:
Je možné zažádat o půjčku bez registru a zástavy, které se poskytují bez nahlížení do registru dlužníků. Je však nutné zmínit, že půjčka bez registru a zástavy patří mezi rizikovější úvěry a často s velmi špatnými podmínkami. Obecně v případě půjčky bez registru a zástavy doporučujeme maximální obezřetnost a detailní čtení podmínek.

Je důležité mít na paměti, že není půjčka jako půjčka. V internetových porovnávačích je možné nalézt nejvýhodnější půjčku nebo i půjčku bez registru a zástavy. U vybavení domácnosti se nabízí využití tzv. rychlých půjček, které nabízí krátkou dobu splatnosti, obvykle v řádech dnů. Na výběr je například CreditPortal půjčka. CreditPortal patří mezi oblíbené rychlé nebankovní půjčky, která na rozdíl od mnoha nebankovních půjček má vesměs pozitivní recenze.

Při výběru je vhodné použít pro nejvýhodnější půjčku kalkulačku nebo internetové porovnání.

Účelová hypotéka Komerční banky

Ve většině případech je jedinou možností, jak zrekonstruovat byt či dům, hypotéka. Komerční banka nabízí až 90 % potřebné částky na rekonstrukci bytu či domu nebo jiné účely, které jsou spojené s bydlením.

Komerční banka nabízí až 40 000 Kč na cokoliv a každý rok může klient splatit 25 % úvěru zcela zdarma. I zde má klient k dispozici pro nejvýhodnější půjčku kalkulačku online.

Půjčka na lepší bydlení od ČSOB

ČSOB nabízí půjčku na lepší bydlení bez zajištění. Tuto půjčku lze využít nejen na nový dům či byt, ale také na rekonstrukci či vybavení domácnosti. K dispozici je 70 000 - 1 000 000 Kč a 20 % z půjčky je možné využít na cokoliv. Půjčku lze kdykoliv předčasně a zdarma splatit.

Úroková sazba začíná na 4,9 % ročně a RPSN je od 5 %. Půjčka lze sjednat i online či po telefonu a je zcela bez poplatků. Doba splácení je 1 rok - 12 let. Nabízí se možnost využití pro nejvýhodnější půjčku kalkulačka online.

Úvěr na vybavení bytu od Moneta Money Bank

Tato půjčka bývá uváděna také jako půjčka na bydlení. Moneta Money Bank nabízí touto formou úvěru klientovi finanční částku na vybavení domácnosti. Jedná se např. o spotřebiče, nábytek, spotřební elektroniku atd.

U tohoto typu úvěru je nutné doložit veškeré účty a faktury, které souvisejí s čerpáním půjčky. Tedy, že klient využil půjčené peníze na vybavení domácnosti.

Úvěr na rekonstrukci od České spořitelny

Česká spořitelna nabízí 40 000 Kč až 2 500 000 Kč bez zástavy nemovitosti. Tento produkt nazývá úvěr od Buřinky na rekonstrukci. Není nutné mít naspořené peníze předem nebo mít uzavřené stavební spoření. Sjednání může být i online bez jakýchkoliv poplatků. Česká spořitelna u tohoto úvěru navíc disponuje pro nejvýhodnější půjčku kalkulačkou online, kde si klient spočítá, kolik si chce půjčit, jaké budou splátky a úroky.

Klient peníze dostane dopředu na účet a do 1 roku musí doložit, že peníze byly využity za účelem pro bydlení. S tímto úvěrem lze pořídit i veškeré vybavení do domácnosti - nábytek a spotřebiče. Faktury a účty, které nejsou starší víc jak 1 rok jsou klientovi zpětně proplaceny.

Minutová půjčka na bydlení od Equa Bank

Tato půjčka nabízí 5 000 až 700 000 Kč na cokoliv bez ručitele. Doba splácení je 3 - 12 měsíců. Předčasné splacení je zcela zdarma bez jakýchkoliv poplatků. Úroková sazba začíná na 3,8 % a maximální RPSN činí 17,51 %.

O tuto půjčku lze zažádat i online, kdy klientovi postačí pouze občanský průkaz a půjčka je schválena do 3 minut. I zde je možnost využití pro nejvýhodnější půjčku kalkulačku online pro výpočet splátek.

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka