Adventní koncert Ave Maria

Článek přináší čtenářům Vašeho serveru bližší informace k adventnímu koncertu Ave Maria, jenž se koná 12. prosince od 19 hodin v Kostele evangelické církve v Plzni. Na koncertu vystoupí sopranistka Miriam Čížková, basbarytonista Rostislav Florian, dětský pěvecký sbor Pěkný kvítka a jako host Martina Hujas za hudebního doprovodu Štěpána Slavíka.

Jarní servisní akce AUTO CB

Vážení přátelé,

dovolte nám, abychom Vás co nejsrdečněji pozvali na adventní koncert AVE MARIA, jenž se koná 12. prosince od 19 hodin v Kostele evangelické církve Plzeň – západ, v Němejcově ulici 2 (u železniční stanice Plzeň – Jižní předměstí).

Známá díla slavných světových autorů Vám představí sopranistka Miriam Čížková spolu s basbarytonistou Rostislavem Florianem za skvělého varhanního doprovodu Štěpána Slavíka. Na koncertu se představí se svými skladbami také dětský pěvecký sbor Pěkný kvítka. Zapomenout nesmíme ani na našeho milého hosta – zpěváka Martina Hujase. Ten se představí nejen jako sólový zpěvák, ale spolu s Miriam Čížkovou udělají radost všem divákům nádherným a možná trošku nečekaným duetem.

V krásném prostředí kostela s dokonalou akustikou se mohou diváci těšit na skladby takových velikánů klasické hudby, jakými jsou např. W. A. Mozart, A. Vivaldi, Ch. Gounod či A. Dvořák.

Věříme, že všem návštěvníkům tohoto svátečního koncertu, který bude trvat přibližně 100 minut, přineseme hodnotný a krásný kulturní zážitek a zároveň i zklidnění, radost a pohodu v předvánočním shonu.

Nesmíme zapomenout také na informaci, že prostory kostela jsou vytápěny.

Prodej vstupenek: prodejní místa Plzeňské vstupenky, www.plzenskavstupenka.cz a na místě před koncertem.

Autor: Lucie Šífová Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka