Andělská výstava pro klid v duši

Chaotický a rychlý život nám nedělá dobře. Každý ale snad máme svého naděla, který nás opatruje. A takové anděly umí namalovat i Michaela Němcová ze Svojšína, která ztvárňuje anděly na různé materiály, na papír, plátno, kov, kameny i textilie.

Cílená propagace v Plzni

Černošínské muzeum přivítalo ty nejkrásnější posly, až do 20. října tam můžete potkat anděly! Obrazy, kalendáře, hrnečky, propisky, pexesa a další malované produkty s láskou vyrobila Michaela Němcová z Černošína. Její andělé mají lidem nosit, štětí, lásku a naději. "Když vidím člověka, najednou vnitřně cítím, co ten dotyčný potřebuje, co jej trápí, ač to nechce přiznat. A tu energii pak vložím do obrazu. Při každém malování cítím klid a lásku," říká Michaela Němcová.

Autorka výstavy už v pěti letech chtěla malovat, a tímto se jí vlastně sny splnily, dokonce kvůli malování nechala své práce a živí se jím naplno. "Opravdu už dva roky pracuji v tomto oboru, prostě maluji obrazy andělů na cokoliv. V obrazem jsou přinášeny záměry lidem, kteří je získají. Zájemci mi vždy nechají volnou ruku, přijmou bezpodmínečně tak, jak je takové to přijetí, jak je vnímám, ochranu, podporu, lásku. V dnešní době anděly potřebujeme," usmívá se autorka.

V rodině prý nikdo nekreslil, nadání prostě Michaela prý dostala asi z nebes. "Moje kresby všichni chválili, dma i ve škole. Já jsem tak ráda malovala, že i ve školce mi místo spaní dovolili kreslit, dnes po letech jsem za to šla paní poděkovat. A dívám se na svou dcerku, ta má také teď takové "malovací období".  Je to dar a nejvíce síly získávám v lese při svých pravidelných procházkách," řekla závěrem autorka světelných obrazů, Michalea Němcová.


Martina Sihelská

Fotogalerie
Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka