Brutus ve Stříbře nezklamal!

Skvělá kapela Brutus opět zavítala do Stříbra, kde zaplnila sál tamního Coktail baru Beseda. Sjeli se tam fanoušci ze širokého okolí!

Cílená propagace v Plzni

Kapela Brutus opět zavítala na stříbrskou scénu, a to do centra města do sálu Besedy. Že se kapela stále těší velké přízni svých fanoušků, dokazovala plná místa jak na parkovišti, tak u stolů v sále. "Jezdí sem různé kapely, některé moc lidí nepřitáhnou, ale Brutus, to je prostě legenda, na kterou je vždy plno a jezdí sem lidé ze širokého okolí," uvedl pořádající Tomáš Černoch.

Ačkoliv v sále byli hlavně přespolní, ani domácí nezklamali. "Já přijela z práce a rovnou jsem šla sem, protože to bych jim nemohla udělat, že sem nepřijdu. Brutus je prostě moje krevní skupina, navíc je tu vždy jistota, že potkám plno skvělých přátel a budu se dobře bavit," usmívala se Eva Kaurová a hned se vrhla do tanečního víru.

Podobné kapely ve Stříbře vítá také Jan Reindl. "Tak je dost, že se to zase rozjíždí, dlouho tu nic podobného nebylo, poslední roky bylo podobné kultury minimum, já jsem rád, že tu vůbec má někdo odvahu ještě takové akce pořádat. Tak, snad už budou častěji," řekl stříbrský Jan Reindl.

Beseda nepořádá jen akce pro dospělé, například 5. února odpoledne se zde bude konat dětský Maškarní rej s Culinkou a tancohrátky.

Fotogalerie
Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
so 28.01.2023 23:53




3 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka