CPOS Město Touškov jedním z vítězů Národní ceny kvality pro rok 2020

Letošnímu jubilejnímu 20. ročníku soutěže vládly čtyři hlavní kategorie za kvalitu v programu EXCELENCE, za kvalitu v programu START PLUS, za společenskou odpovědnost a za kvalitu v rodinném podnikání. Cenu za CPOS MT převzala ředitelka Lenka Šeflová.

Cílená propagace v Plzni

CPOS Město Touškov se po několika úspěších v předchozích letech v programech START EUROPE a START PLUS (v roce 2019 jsme dokonce dosáhli splnění požadavků plného modelu Excelence, kdy jsme získali čtyři hvězdy v hodnocení kvality a ocenění; certifikát je platný 3 roky) zúčastnilo kategorie Společenské odpovědnosti a umístilo se na třetím místě. Do soutěže se přihlásilo celkem 71 organizací, uděleno bylo 28 cen, z toho 9 zlatých, 8 stříbrných, 8 bronzových a vyhlášeni byli 3 absolutní vítězové.

Není to ale jen o tom, že organizace a firmy tímto úspěchem získávají na prestiži, ale také že díky zpětné vazbě hodnotitelů dostanou nový směr a cíle k dalšímu zlepšování a to je pro Centrum pečovatelských a ošetřovatelských služeb Město Touškov hlavním gró. Cílem zpětné zprávy hodnotitele je rozvoj organizace v oblasti společenské odpovědnosti a udržitelného rozvoje, tedy zlepšování organizace. Měřítkem úspěšnosti organizace je úspěšnost v získávání klientů, využívání moderních nástrojů fundraisingu, financování z ESF, dotačních titulů a úspěšná komunikace se zainteresovanými stranami.

Vyhlášení ročníku 2020 se letos konalo v reprezentačních prostorách Ministerstva průmyslu a obchodu za zpřísněných protiepidemických podmínek a díky tomu tak bylo možné událost sledovat i online.


Seznam všech umístěných najdete na https://www.narodniportal.cz/narodni-ceny-kvality-2020-uz-znaji-viteze/

Fotogalerie
Autor: Centrum pečovatelských o ošetřovatelských služeb Města Touškov Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka