CPOS Město Touškov se také zapojilo do Ježíškových vnoučat

I Centrum pečovatelských a ošetřovatelských služeb Město Touškov sesbíralo přání svých klientů, seniorů, kteří by jinak na Vánoce žádný dáreček nejspíš ani neobdrželi.

Cílená propagace v Plzni

    Zájem veřejnosti plnit přání seniorům po celé republice je obrovský. Dokonce tak velký, že přáníčka jsou rozebrána několik sekund po zveřejnění a mnohdy se podaří zamluvit si je až na několikátý pokus, protože byl někdo před vámi rychlejší. I naši senioři mají svá přání, která oslovila veřejnost a my za to všem dárcům velmi děkujeme. Téměř čtyřiceti z nich už se přání splnilo nebo se momentálně plní .

    Všichni obdarovaní klienti měli obrovskou radost, některým byl dárek předán dokonce osobně, jako například paní, která si moc přála televizi a byla jí dárkyní osobně předána. Tento krásný projekt má opravdu velký celorepublikový úspěch. Velmi si vážíme zájmu z řad veřejnosti, která nás dokonce oslovuje i mimo portál Ježíškových vnoučat. Od roku 2013 v naší organizaci běží proces s názvem Plníme Vaše nevyslovená přání, kdy dokážeme splnit klientovi nějaký zážitek, ať už se například jedná o výlet za rodištěm seniora nebo jej například pečovatelky po pracovní době vezmou na přání do divadla. Nákup movitých věcí však bohužel nemůžeme ze zdrojů naší příspěvkové organizace zajistit a proto nás velmi těší, že se najdou štědří lidé, které seniorům jejich přání plní. Moc děkujeme a vážíme si toho.

Vaše Centrum pečovatelských a ošetřovatelských služeb Město Touškov


Autor: Centrum pečovatelských o ošetřovatelských služeb Města Touškov Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka