Crimson Fields a Jednajeden v  ACW saloonu

Plzeňská kapela Crimson Fields rozjíždí sezónu. „Karmínová pole“ o víkendu zahrála v ACW saloonu v Kollárově ulici a chystá se na další koncerty

Cílená propagace v Plzni

Dvě kytary, baskytara,cello a cajon tvoří jedinečné pětičlenné uskupení, akustická kapela nabízí poslech coverů i vlastní tvorby. Zpěvačka Karolína Korecká už plánuje další koncerty. „Nejraději hrajeme v podobných klubech nebo na venkovních terasách, kdo má zájem se přijít podívat, najde naše akce na facebookových stránkách Crimson Fields. Naše kapela vznikla před šesti lety, během času samozřejmě došlo i k různým změnám. Nyní hrajeme ve složení hlavní kytara Petr Hejl, kytara Daniel Dendy Hála, baskytara Martin Voráček, cajon, jak mi říkáme cinkátka – Michal Keller, já myslím, že takové složení se prostě opravdu dobře sešlo,“ uvedla zpěvačka a hráčka na cello Karolína Korecká.

Na koncert se vydala i plzeňská Veronika Albrechtová. „Tak já jsem zase jednou po dlouhé době měla skvělý hudební zážitek a naskakovala mi úplně husí kůže po celém těle ze zpěvu Karolíny Korecké. Úžasná akce,“ chválila mladá posluchačka.

Ze Skapců přijel také Jan Pakosta se svou přítelkyní. „Kromě toho, že mě uchvátil jedinečný zvučný hlas a hra na cello zpěvačky Karolíny, musím ocenit zajímavou hudební sestavu a také ten prostor, kde hráli, já mám rád takováto indiánsko- kovbojská zázemí,“ chválil skapecký Jan Pakosta.

Hudební večer doplnilo také vystoupení velmi dobrého dua Jednajeden.

Fotogalerie
Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 13.04.2022 09:49




1 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka