Děti z plzeňského centrálního obvodu o svůj zájezd nepřijdou

Vzhledem k epidemiologické situaci, která panovala na jaře letošního roku, se neuskutečnily zájezdy pro děti, které byly naplánovány na I. pololetí. Po uvolnění mimořádných opatření se vedení obvodu rozhodlo uspořádat místo plánovaného podzimního zájezdu na Stezku korunami stromů Lipno zájezd do Safari Parku Dvůr Králové a podpořit tak zvířátka po uzavření zoologických zahrad.

Jarní servisní akce AUTO CB

Rodiny byly v měsících mimořádných protiepidemiologických opatření pod velkým tlakem. Z rodičů se ke všem stávajícím povinnostem, které mají, stali ještě učitelé a pozbyli většinu každodenní pomoci od města. Doufám, že tento výlet aspoň trochu pomůže užít si klidný čas s dětmi a zároveň přispěje i dobré věci“, informuje Stanislav Šec, místostarosta MO Plzeň 3

Zájezd je určeny pro děti do 15 let věku s trvalým pobytem na MO Plzeň 3. Pro tyto děti je zájezd zdarma. Doprovod (rodiče, popř. prarodiče) uhradí účastnický poplatek 200 Kč a vstupné. Při výběru vstupného již bude zohledněna skupinová sleva. Obě částky budou z tohoto důvodu hrazeny již při nákupu zájezdu. Výše vstupů uvedená v tabulce je pouze orientační a platná k 1. 7. 2020.

Zájemci se budou hlásit na zájezd prostřednictvím elektronického formuláře. Tento formulář bude pro zájemce zpřístupněn na stránce www.plzen3.eu  dne 4. 9. 2020 v 8.00 hodin a jeho vyplnění a odeslání bude možné do vyčerpání kapacity 2 autobusů. 

„Jsme rádi, že jsme nakonec mohli uspořádat alespoň jeden z oblíbených zájezdů pro děti a jejich rodiče či prarodiče. A jsem přesvědčen, že se děti určitě nebudou nudit, vždyť Safari Park nabízí mnoho atrakcí jako jsou lanové hrady a lanový park, dětská hřiště, interaktivní stanoviště se zvířecími hádankami či zvířátka k pohlazení u „jihoafrické vesničky“. Určitě se mají na co těšit“, dodává David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Cíl zájezdu Termín Dítě Doprovod - účastnický poplatek Doprovod - orientační vstupné
Safari Park Dvůr Králové 19. 9. 2020 (sobota) zdarma 200 Kč 210 Kč

Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 16.07.2020 13:21




0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka