Firma Adestra zažívá poslední roky skutečný boom

Adestra vyrábí pro domácí i zahraniční zákazníky širokou paletu produktů, od polohovacích konstrukcí pro nábytkářský průmysl, až po konstrukci elektrického dvoumístného roadstru.

Jarní servisní akce AUTO CB

Vážíme si zvýšeného zájmu o naše produkty

Naše firma se zabývá převážně zpracováním kovů. Pro naše domácí i zahraniční zákazníky vyrábíme opravdu širokou paletu produktů, od polohovacích konstrukcí pro nábytkářský průmysl, až po konstrukci elektrického dvoumístného roadstru. Našim zákazníkům se snažíme vyjít vždy maximálně vstříc, včetně zpracování celého projektu od 3D návrhu, až po prototyp či sériovou výrobu.

Firma Adestra zažívá poslední roky opravdu boom. Proto nyní můžeme nabídnout našim zákazníkům kompletní výrobní program. Disponujeme kvalitními obráběcími stroji, svařovacími možnostmi bez ohledu na materiál. Svařujeme ocel, nerezovou ocel i slitiny hliníku. V poslední době jsme obohatili náš strojní park o kvalitní německé stroje firmy TRUMPF, které patří mezi opravdovou špičku v oboru. Ve zpracování plechu tedy nyní opravdu vynikáme.

Disponujeme moderním laserem, vysekávacím stojem a čerstvě nyní i šestiosým elektrickým ohraňovacím lisem. Také dokážeme zpracovat uzavřené profily. Na našem stroji od firmy Dynobend z Holandska ohýbáme a zakružujeme trubky, jekly, ovály a jiné. Zde lze ohýbat i ve 3D. V naší nyní rozšířené výrobě je samozřejmě plno dalších strojů, od automatických pil, soustruhů až po svařovacího robota.

Stále hledáme kvalitní pracovníky

Naše práce nás opravdu baví, možná proto, že vyrábíme spoustu zajímavých produktů pro menší i větší domácí firmy a také pro velké zahraniční společnosti. I proto stále hledáme opravdu kvalitní pracovníky na plno zajímavých pozic. Náš tým je opravdu dobrý. O tom svědčí naše reference u zákazníků v Německu, Švýcarsku, ale i u nás.

Kontakt: info@adestra.net

Fotogalerie
Autor: Adestra s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka