Harmonogram první seče travnatých ploch 2022

V současné době byla zahájena 1 seč  trávníků. Po srážkách v minulém týdnu a po oteplení došlo k růstu trávy a dalších rostlin a vzhledem k předpovědi počasí se spadem dešťových srážek můžeme předpokládat, že trávník po seči pěkně zregeneruje. První seč je pro stav trávníků velmi důl...

Cílená propagace v Plzni

V současné době byla zahájena 1 seč  trávníků. Po srážkách v minulém týdnu a po oteplení došlo k růstu trávy a dalších rostlin a vzhledem k předpovědi počasí se spadem dešťových srážek můžeme předpokládat, že trávník po seči pěkně zregeneruje. První seč je pro stav trávníků velmi důležitá, podporuje růst trávy a její a odnožování. Další seče, jejich termín a rozsah, budou plánovány a prováděny s hledem na průběh počasí v dalším období.
Pro informaci přikládáme harmonogram průběhu seče s mapkami  tak, aby došlo k větší informovanosti občanů. Ta  by měla přispět k větší spokojenosti, připravenosti občanů na negativa při provádění prací a tím zmírnění konfliktních situací, zejména co se týká zašpinění a poškození zaparkovaných automobilů při provádění sečí.
  

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 2 - Slovany Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka