Hledáte spolehlivou zubní laboratoř v Plzni?

Přirozeně vypadající zuby mají okouzlující účinek na každého člověka. My je pro vás vytvoříme!

Cílená propagace v Plzni

Hledáte dobrého zubního laboranta v Plzni?

Lidé mají individuální potřeby a představy, které se u každého liší. Každý člověk vyžaduje od zubního lékaře i zubní laboratoře něco úplně jiného. Laboratoř Art Dent Labors vám odborně poradí a pomohou. Náš tým je složen z odborníků s letitou praxí a bohatými zkušenostmi

Kvalita? Estetika? Funkčnost?

Jsme moderní zubní laboratoř v Plzni. Zhotovíme vám zubní náhradu tak, aby vám skutečně výborně seděla. Dnešní prostředky nám umožňují, přirozeně imitovat zub. Rádi vám představíme rozmanité možnosti zubní medicíny a zubní techniky. Společně s vaším ošetřujícím Vám rádi pomůžeme se správnou volbou. 

Individuálně vytvořená zubní náhrada je srovnatelná s přirozenými zuby

Reprodukce přirozených zubů v jejich kráse a jedinečnosti vyžaduje vysokou míru zkušeností, uměleckého nadání a zručnosti. Díky moderním technologiím a vysokému pracovnímu nasazení se nám daří dosáhnout přirozené kopie.

Možnosti materiálového provedení zubních náhrad

Dnešní možnosti materiálového provedení zubních náhrad pro pacienty jsou rozmanité, tak jako v jiných oborech. Dobrá zpráva je, že dnes již disponujeme materiály schopnými přirozeně imitovat zuby a dásně. Ta špatná zpráva je, že náš pojišťovací system na špičkové materiály a provedení přispívá jen částečně nebo vůbec. Naše laboratoř používá, jak standardní materiály, vykazující především funkčnost, tak až ty nejlepší dostupné materiály, které jsou vysoce funkční i velmi estetické. S výběrem správného materiálu vám rádi poradíme. 

Kde nás najdete? 

Dlouhá 990, 330 27,Vejprnice
E-mail: artdentlabors@seznam.cz
Mobil: +420 775 223 660

Autor: Art Dent Labors s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka