Jednu ze sedmi Cen sympatie v rámci Ceny kvality v budově Senátu Parlamentu ČR převzala i pečovatelka Jarmila Sýkorová z Města Touškova

Dne 5.11.2019 se konalo ve Valdštejnském paláci v budově Parlamentu ČR již počtrnácté udílení Cen kvality v sociálních službách. Neziskový projekt Cena kvality v sociální péči se snaží přispět ke zvýšení prestiže sociálních služeb a upozornit na náročnost profesí tohoto segmentu širší veřejnost. Jednou z oceněných byla i pečovatelka Jarmila Sýkorová z Města Touškova.

Cílená propagace v Plzni

    Máme tu čest sdělit, že po pěti letech získala další naše pracovnice Cenu sympatie. Jmenuje se Jarmila Sýkorová a pracuje již několik let ve středisku Touškovsko. Jarmilka je zodpovědná a se srdcem na pravém místě. Pokaždé si najde čas, aby vyslechla klienty i své kolegyně pečovatelky a ráda jim vždy pomohla. Rozumí si s lidmi, a tak jim to dává najevo svou často dobrou a optimistickou náladou. Snaží se být nápomocná ve všech směrech. Bez ní by tady nebyla taková příjemná atmosféra s klienty, jako je doposud. Jsme na naši Jarmilku náležitě pyšní a moc jí tento úspěch přejeme. Jarmilku přijelo podpořit hned několik kolegyň. 

    Ceny byly předávány pracovníkům v sociálních službách dne 5.11. 2019 v budově Senátu Parlamentu ČR. Jednou ze sedmi oceněných Cenou sympatie byla i Jarmilka. 

    ,,Cílem projektu je hledat, podporovat a každoročně morálně oceňovat ty jednotlivce a instituce, kteří v této náročné době vytvářejí komfortní prostředí a stabilní zázemí pro uživatele všech typů sociálních služeb. Výjimeční jsou poskytovatelé zejména tehdy, když svým postojem k práci potvrzují, že kvalita je především v profesionalitě a osobním přístupu." https://www.osetrovatelskapece.cz/home/cena-kvality/



Fotogalerie
Autor: Centrum pečovatelských o ošetřovatelských služeb Města Touškov Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka