Kino a divadlo v Měšťanské besedě pro členy Klubu Jednička

Členové Klubu Jednička se mohou během května vydat za kulturou do plzeňské Měšťanské besedy, a to za zvýhodněnou poloviční cenu. Navštívit mohou filmové i divadelní představení. ...

Jarní servisní akce AUTO CB

Členové Klubu Jednička se mohou během května vydat za kulturou do plzeňské Měšťanské besedy, a to za zvýhodněnou poloviční cenu. Navštívit mohou filmové i divadelní představení.
V roli Emila Zátopka září Václav Neužil. Již v neděli 22. května budou v kině Měšťanské besedy promítat výpravný film Zátopek, který natočil režisér David Ondříček. Ten se věnuje nejen sportovnímu, ale i životnímu příběhu jednoho z největších světových atletů všech dob, čtyřnásobného olympijského vítěze, Emila Zátopka. Příběh o vítězstvích v lásce i ve sportu, k nimž je třeba především velké srdce.Na své si přijdou i děti. Na ty čeká snímek Ušák Chicky a Zlokřeček. Chicky je každým coulem originál, narodil se totiž napůl jako kuře a napůl jako zajíc. Ale měl štěstí, protože ho jako malého adoptoval král Petr, slavný zaječí dobrodruh.Další představení je divadelní a hodně se u něj zasmějete. Jde totiž o komedii Antonína Procházky, která se jmenuje Vztahy na úrovni. V ní se ukáže vaše vztahy jsou stejně zamotané, strastiplné a legrační jako u jiných lidí. Když se v apartmá, kde Sir Partridge očekává významného hosta, sejde jeho manželka, milenka a nakonec úplně neznámá dáma, budete se smát u řetězce záměn, situací a gagů. Potěší vás i to, když uvidíte ty často tak sebejisté muže před někým koktat a klečet.Vstupenky je možné zakoupit od 16. května od 8.30 hodin (a dále v úředních hodinách) u Kláry Šimanové v kanceláři 111 v budově úřadu městského obvodu Plzeň 1 v aleji Svobody 60. Více informací na tel. 378 036 107 a e-mailu: simanovakl@plzen.eu.   Kino  Ušák Chicky a Zlokřeček22. 5. od 15 hodin70 KčZátopek22. 5. od 17 hodin70 Kč   Divadlo  Vztahy na úrovni29. 5. od 19.30 hodin275 Kč Pozn.: Uvedené ceny jsou již po poloviční slevě. Počet míst je omezený. Divadelní představení je určené pouze seniorům z Klubu Jednička, lístky do kina pak mohou za zvýhodněnou cenu zakoupit i členové sekce rodiče a děti. Každý člen Klubu Jednička může zakoupit maximálně jednu vstupenku.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka