Klimatizace Daikin za posezónní ceny

Klimatizace do bytu a domu dokáže zajistit optimální teplotu ve vaší domácnosti bez ohledu na to, jak je venku. Zaručují pohodlné a zároveň zdravé bydlení. Využijte podzimních slev a buďte připraveni na další tropické léto...

Cílená propagace v Plzni

Klimatizace do bytu a domu dokáže zajistit optimální teplotu ve vaší domácnosti bez ohledu na to, jak je venku. Zaručují pohodlné a zároveň zdravé bydlení. Klimatizace jsou dnes vybaveny účinnými filtry, které dokáží zachytit prach, pyl, bakterie i některé viry a jsou tak vhodným řešením pro alergiky a citlivé jedince. Pořízení klimatizace do domu nebo bytu není malá investice, proto je třeba dobře zvolit jaký typ či výrobce zvolit. Doporučujeme kontaktovat odborníky, kteří klimatizace dodávají, montují a v neposlední řadě jsou schopni zajistit i jejich pravidelný servis.

S výběrem klimatizace Vám rádi poradíme!

Naši proškolení technici, kteří se specializují na klimatizace, vám zajisté poradí, které klimatizační zařízení se do vašeho interiéru hodí nejvíce. Provedení a velikost klimatizace je potřeba zvolit podle prostoru, který bude chladit. Mohlo by se totiž stát, že z neznalosti koupíte malou klimatizaci, která spotřebuje příliš mnoho energie a místnost neochladí nebo nevytopí na vámi požadovanou teplotu nebo si naopak pořídíte klimatizaci, která bude na prostor, který chcete klimatizovat, zbytečně veliká a výkonná.

Na co se tedy při výběru klimatizace zaměřit?

Při výběru klimatizace si nejprve odpovězte na otázku, jaký je pro vás nejdůležitější parametr výběru. Někoho bude zajímat především cena, kterou bude muset do její koupě investovat. Pro jiného je směrodatný výkon a funkčnost klimatizace, dalšího pak bude zajímat hlavně to, kde a jak bude klimatizace v interiéru umístěna. S tím samozřejmě souvisí nejen typ pořízené klimatizace, ale i její vzhled.  Na výběr máte například mobilní klimatizace, zvané též přenosné klimatizace, které je možno v interiéru podle potřeby různě přemisťovat z místnosti do místnosti, nebo volit klimatizace nástěnné, které jsou na pevno umístněné pod stropem. Typů klimatizací je celá řada, stačí jen vědět, co požadujete.

Zajímejte se o výkon klimatizace, potom řešte cenu!

Při výběru klimatizace byste se měli zaměřit v první řadě na její výkon, protože výkon klimatizace je nejdůležitějším parametrem, na který bychom se měli při nákupu klimatizace ptát. Obecně platí, že čím větší místnost budete chtít klimatizovat, tím, větší výkon by kupovaná klimatizace měla mít. Zapomenout byste však neměli ani na to, kolik spotřebičů v klimatizované místnosti máte. Každý spotřebič produkuje teplo, které může snižovat výkon klimatizace je potřeba s tím počítat dopředu.

Úsporné klimatizace

Uvažujete-li o celoročním využití klimatizace, tedy v létě na chlazení, na podzim a v zimě na vytápění, pak rozhodně sáhněte po úspornějším klimatizačním zařízení. Investice do úsporné klimatizace se Vám v tomto případě vyplatí. Chcete-li klimatizaci využívat jen příležitostně, mohla by vám postačit její levnější varianta.

Montáž a servis klimatizace

Jedním z důležitých parametrů, na které byste měli brát při nákupu klimatizace ohled, je to, zda ten kdo Vám klimatizaci prodá, poskytuje také její montáž a následný pravidelný servis. Ne každý má dostatek zkušeností a nářadí na to, aby si klimatizaci zakoupil a nainstaloval sám.

Proč pořídit klimatizaci právě na konci léta?

  • Budete připraveni na příští horká léta, nebudete muset pořízení řešit na poslední chvíli, kdy už budou teploty celý týden atakovat třicítku

  • Jednotku můžete využívat i na přitápění v sychravých podzimních dnech

  • Můžete využít posezónní slevové akce

POTŘEBUJETE PORADIT? KONTAKTUJTE NÁS!

Náš proškolený personál se Vám bude plně věnovat a pomůže Vám najít nejlepší možné řešení, které bude vyhovovat Vašim potřebám a požadavkům.

ELEKTRO EFEKT S. R. O.
SPORTOVNÍ 783
339 01  KLATOVY

E-shop
+420 725 907 946
eshop@elektroefekt.cz
WEB: www.elektroefekt.cz

Prodejna:
+420 376 322 653
+420 724 824 420
info@elektroefekt.cz

Autor: Elektro Efekt Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka