Májový koncert zabarvil Jedničku dorůžova

Pohodová atmosféra panovala v sobotu 27. května na Májovém koncertu, který se uskutečnil v parku U Bazénu na Lochotíně. Akce se odehrávala v růžových tónech a na její první ročník zavítalo kolem čtyř set lidí. ...

Cílená propagace v Plzni

Pohodová atmosféra panovala v sobotu 27. května na Májovém koncertu, který se uskutečnil v parku U Bazénu na Lochotíně. Akce se odehrávala v růžových tónech a na její první ročník zavítalo kolem čtyř set lidí.
Fotorám měl ú návštěvníků velký úspěch. Foto: ÚMO Plzeň 1Park U Bazénu se během Májového koncertu zabarvil dorůžova, prim hrála růžová vína, která návštěvníci hojně degustovali, lidé se mohli vyfotit ve fotorámu ozdobeném růžovými květy a čekal na ně třeba i růžový hamburger. „Akci jsme připravili nejen pro obyvatele Lochotína a já doufám, že si ji všichni užili stejně jako já,“ řekla starostka prvního plzeňského obvodu Ivana Bubeníčková.Program otevřel pěvecký soubor Jéčko, který vede Jaro Smejkal, zpěvák a vokalista Terezy Kerndlové. Smejkalův soubor vystoupil s mnoha českými i zahraničními hity a jeho členové sklidili zasloužený potlesk. Na pódiu jej poté vystřídal písničkář Václav Krušina, kterého veřejnost možná zná z hudební soutěže Superstar, kde vystupoval v roce 2020.Vrcholem hudebního odpoledne byla formace Zakkiss Trio, která však kvůli indispozici violoncellistky Karolíny Korecké vystoupila jen jako duo. I tak se ale kytarista a zpěvák Martin Zakkiss Juha a bubeník Daniel Nam postarali o jedinečný hudební zážitek.
Na první ročník si našlo cestu kolem čtyř set lidí. Foto: ÚMO Plzeň 1
Akce byla určena malým i velkým. Foto: Milan Svoboda
Růžová. Taková byla barva sobotního odpoledne. Foto: ÚMO Plzeň 1
Písničkář Václav Krušina. Foto: ÚMO Plzeň 1
Růžovou barvu oblékly i hamburgery. Foto: ÚMO Plzeň 1

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka