Městský obvod Plzeň 1 dočasně zrušil slavnostní obřady

Vzhledem k současné epidemiologické situaci muselo být dočasně pozastaveno konání slavnostních občanských obřadů - vítání občánků, jubilejní svatby i přání občanům, kteří slaví významné životní jubileum. Z důvodu zákazu návštěv není bohužel možné vstupovat s blahopřáním ani do domovů pro seniory....

Cílená propagace v Plzni

Vzhledem k současné epidemiologické situaci muselo být dočasně pozastaveno konání slavnostních občanských obřadů - vítání občánků, jubilejní svatby i přání občanům, kteří slaví významné životní jubileum. Z důvodu zákazu návštěv není bohužel možné vstupovat s blahopřáním ani do domovů pro seniory.
To však neznamená, že jsme na naše malé občánky nebo starší oslavence zapomněli! Dále pečlivě shromažďujeme došlé přihlášky, a jakmile se situaci ohledně koronaviru podaří naší společnosti zvládnout natolik, aby účast na podobných akcích byla bezpečná, a budou povoleny, počítáme s jejich obnovením.
Městský obvod Plzeň 1 zajišťuje pořádání jubilejních svateb, které se konají v obřadní síni ÚMO Plzeň 1. Podle přání je možné jubilejní svatbu uspořádat v obřadní síni Plzeňské radnice, případně v domácnosti. Při obřadu je zajištěn hudební doprovod, manželé obdrží pamětní grafický list a dárek.
Každý jubilant, který dovrší věk 80, 85, 90 a více let, může požádat na ÚMO Plzeň 1 o gratulaci k životnímu jubileu. Na základě žádosti jubilanta, jeho rodinného příslušníka nebo jiné blízké osoby přijde po předchozí domluvě popřát člen Komise pro školství, kulturu a občanské a sociální záležitosti Rady MO Plzeň 1 do místa oslavencova bydliště, popřípadě do domova pro seniory.
Přihlášky na vítání občánků jsou k dispozici na recepci a na Sociálním odboru ÚMO Plzeň 1 nebo na webových stránkách MO Plzeň 1 https://umo1.plzen.eu/.
Bližší informace obdrží zájemci na Sociálním odboru ÚMO Plzeň 1, kancelář č. 209, tel. 378 036 089.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka