Městský obvod Plzeň 2- Slovany podpořil projekt Stromy na náměstí.

Městský obvod Plzeň 2- Slovany podpořil projekt Stromy na náměstí. V pátek 27. května 2022 bylo na náměstí Republiky vysazeno 12 nových stromů jako ukázka toho, jak by náměstí vypadalo, kdyby tady byly stromy umístěny na stálo....

Cílená propagace v Plzni

Městský obvod Plzeň 2- Slovany podpořil projekt Stromy na náměstí. V pátek 27. května 2022 bylo na náměstí Republiky vysazeno 12 nových stromů jako ukázka toho, jak by náměstí vypadalo, kdyby tady byly stromy umístěny na stálo.
12 vzrostlých habrů nechal vysadit za přispění partnerů Nadační fond Plzeň sobě. Stromy budou jeden týden lemovat dvě strany náměstí a poté se část z nich přemístí k partnerům a některé na místě zůstanou. Jeden z habrů financoval městský obvod Plzeň 2 – Slovany. Tento strom bude z náměstí přemístěn do slovanského obvodu, konkrétně na Palubu Hamburk, u postranního vstupu na hlavní vlakové nádraží v Plzni.Akci přišli podpořit známé osobnosti, které se zapojili i do samotného sázení. Za městský obvod Plzeň 2 – Slovany se osazování květníků se stromy účastnila místostarostka Eva Trůková. Ozelenění centra města Plzně má velkou podporu veřejnosti a občané jsou ze stromů nadšeni. Nadační fond Plzeň sobě připravil pro Plzeňany anketu, která má za cíl zjistit, zda by si přáli trvalé umístění stromů na náměstí Republiky: odpověď na jedinou otázku zabere lidem pouze několik vteřin. Občané tak mají do 6.června, kdy anketa končí, možnost vyjádřením svého názoru v anketě rozhodnout o vzhledu centra Plzně – třeba se stromy na náměstí natrvalo vrátí.ANKETA:FOTO - (zdroj Plzeňský deník)

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 2 - Slovany Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka